Primer pla de l'actriu Beatriz Rico

Beatriz Rico es trenca en confessar què ha passat

Beatriz Rico comparteix amb els seus seguidors la delicada situació que està travessant

Beatriz Rico ha fet servir les seves xarxes socials per fer pública una situació personal que la té molt preocupada i angoixada. I és que l'artista no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de denunciar la precària situació que travessa la Sanitat Pública a la Comunitat de Madrid.

Es tracta d'un tema que l'afecta molt de prop i que té relació amb les extenses llistes d'espera als hospitals madrilenys. Un problema que posa en perill la salut de tots, especialment la d'un amic molt proper de l'actriu.

Beatriz Rico confessa davant els seus seguidors estar «trencada»

Les xarxes socials són, de vegades, la millor finestra per denunciar obertament algunes situacions que necessiten un altaveu públic. D'un temps ençà, els famosos com Beatriz Rico, les han fet servir per confessar-se davant dels seus seguidors.

L'actriu d'Un paso adelante sorprenia en explicar al seu compte de Twitter la situació personal per la qual està passant. «Us explicaré una cosa que em té trencada», començava anunciant en la seva publicació.

Segons sembla, a un dels seus millors amics li han trobat un tumor en un òrgan tou pel qual ha de ser operat immediatament. «L'operen a l'Hospital de Móstoles (l'antic) i l'emplacen per a una segona intervenció, és urgent, li diuen que cal netejar bé», explicava.

Tot i això, malgrat el caràcter urgent de l'operació, Beatriz Rico denuncia que no l'operaran fins a «finals d'aquesta setmana o principis de la que ve». Les llistes d'espera a la Sanitat Pública de Madrid són molt extenses i Beatriz no pot entendre com és possible.

«Ja han passat més de dues setmanes i, en no tenir notícies, decideix preguntar», prossegueix. «La resposta és que hi ha llista d'espera i que tot i que saben que és molt urgent encara no està programat», afegeix. «Falten facultatius, és clar, l'espera és angoixant, per a ell, per a la seva família, per als que l'estimem», lamenta Beatriz Rico.

Beatriz Rico denúncia la precària situació de la sanitat de Madrid

Qui té a prop un familiar, amic o conegut que estigui passant per un greu problema de salut entén l'angoixa de Beatriz Rico. En el cas de l'amic de l'actriu, el temps no corre a favor seu i així mateix ho denunciava ella.

«Cada setmana que passa, són possibilitats de curació que se'ns escapen», comenta. «Estem parlant de vides humanes, de persones que veuen com s'està jugant a la ruleta russa amb les vides», opina.

Imatge de Beatriz Rico asseguda a un sofà i somrient
Beatriz Rico denúncia les llargues llistes d'espera de la sanitat madrilenya | Europa Press

Beatriz Rico ha volgut mostrar així el seu suport al seu amic alhora que fa servir la seva popularitat per deixar en evidència la Sanitat Pública de Madrid. Per a ella només té paraules negatives i anima els seus seguidors a posar-se a la seva pell.

«La Sanitat Pública és una mica llunyà, uns senyors amb bata blanca que es manifesten a l'informatiu de la tele», explica. «Que no, que quan t'agafa a prop veus el terrorífic del que està passant i no dones crèdit, que estem parlant de vides humanes», reitera.

Amb aquesta denúncia, Beatriz espera que «els responsables obrin els ulls i els entri un mínim de sentit comú davant aquesta bogeria absoluta». «Ara, tanca els ulls, no és el meu amic, ets tu, és la teva mare o és el teu fill; ja està», finalitza.

La seva publicació ha estat compartida per un gran nombre de seguidors que no han trigat a mostrar-li tot el seu suport. Encara que també hi ha qui l'ha criticat només per parlar de Madrid i no de la resta de comunitats que travessen la missa trista realitat.

▶️ La impactante nueva imagen de Ana Rosa Quintana tras superar el cáncer: ¡Así ha reaparecido!