Carlos de la Maza

Carlos de la Maza confirma que els rumors de la seva dona Carlota Corredera són certs

Carlos de la Maza no ha pogut amagar més la veritat

Carlos de la Maza ja no pot amagar més els rumors sobre Carlota Corredera. El passat mes de març, Carlota es va acomiadar per sorpresa de tots els seus companys després de prendre la decisió d'abandonar totes les seves funcions dins del programa.

«Han estat tretze anys, tota una vida en aquest programa. He estat molt feliç, el més important de la meva vida m'ha succeït a Sálvame. Me'n vaig molt contenta i, sobretot, molt agraïda», va anunciar la periodista, visiblement emocionada.

Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall
Carlos de la Maza ha estat un gran suport per a la seva dona | GTRES

Després d'aquest moment, van començar a aparèixer molts rumors sobre la sortida inesperada de la dona de Carlos de la Maza de Mediaset Espanya. I, encara que al principi va passar desapercebut, el mitjà en línia Libertad Digital va apuntar que el seu acomiadament podria estar directament relacionat amb l'Operació Deluxe.

Des d'aleshores, i malgrat que Carlota Corredera assegurava que ben aviat tornaria a la cadena amb un nou projecte televisiu, de moment, el seu ressorgir mediàtic encara no ha arribat. Per això, ara, l'expresentadora de Sálvameha reaparegut públicament per aclarir tots els dubtes que s'han generat al voltant de la seva marxa de Telecinco.

Carlos de la Maza confirma tots els rumors

La dona de Carlos de la Maza ha reaparegut públicament i s'ha sincerat, com mai, sobre una de les polèmiques en què ha estat envoltada els últims mesos.

Carlota Corredera ha acudit com a convidada al podcast de Carolina Iglesias i Victoria Martín, Estirando el chicle, per parlar sobre com l'ha afectat en la seva carrera la seva implicació i suport a Rociíto i a la seva docu-sèrie, Rocío, contar la verdad para segur viva.

Fa una mica més d'un any, Carlota Corredera es va convertir en una de les cares visibles de la lluita contra la violència vicària, cosa que la filla de 'La més gran' va denunciar públicament en la seva producció audiovisual.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
La dona de Carlos de la Maza explica l'infern que ha hagut de passar | Telecinco

La defensa fèrria a la televisiva i a totes les víctimes d'aquest tipus de violència de gènere li ha donat moltes alegries, encara que també algun mal de cap. «Les coses més terrorífiques de la meva vida m'han passat arran de donar la cara a la docu-sèrie», Carlota Corredera.

«La part de la història més fosca que he viscut professionalment com Carlota Corredera ha estat tant com a presentadora com a periodista arran de donar la cara per les dones, per Rocío Carrasco i per les víctimes de violència de gènere», confessava.

Durant l'entrevista, la gallega va assegurar que totes les crítiques que ha rebut després de posicionar-se al costat de Carrasco i totes les víctimes de violència vicària han estat una part fonamental de la seva sortida de la televisió.

La parella sentimental de Carlos de la Maza ha assegurat que després de sortir de Sálvame va prendre la decisió de deslligar-se completament del format en què ha treballat durant més d'una dècada. Tant és així que, des de llavors, Carlota no ha tornat a veure ni un sol programa.

«Ser presentadora és una bogeria. Has de tenir el cap fred i moblat i estar preparat per a tot el que vingui. Si surto presentant malament, si torno darrere de les càmeres malament…», explica.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
El seu suport a Rociíto li ha donat algun mal de cap | CatalunyaDiari

Per a Carlota, tots aquests mesos han estat un autèntic malson. L'estiu passat, durant una de les seves intervencions a Sálvame, la de Vigo es va enfonsar en directe després de no poder aguantar més tota la pressió que estava rebent pel seu clar posicionament en tot aquest tema.

I, encara que al seu moment, l'exdirectora va assegurar que estava passant per un «enorme desgast professional», un any després ha tornat amb la pistola carregada.

«S'ha parlat molt de programes negacionistes i col·laboradors negacionistes, però també hi ha hagut premsa negacionista. S'ha qüestionat fins i tot el nombre de pastilles que es va prendre Rocío Carrasco... Ens hem de replantejar moltes coses», sentenciava.