Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile comunica el nou acomiadament de Telecinco

L'alt directiu de Mediaset té previst fer una sèrie de canvis

A Paolo Vasile no li tremola el pols a l'hora de prendre decisions. Els mals resultats que Telecinco ha obtingut aquests últims mesos l'han obligat a dur a terme una sèrie de canvis. De moment, cancel·larà 'Ya son las ocho' i 'Viva la vida'.

Però no només suprimirà aquests espais. També té previst emprendre una renovació pel que fa a noms, així que desplaçarà alguns dels presentadors més reconeguts de la casa. I això ha provocat que més d'un tingui la mosca darrere de l'orella.

El conseller delegat de Mediaset Espanya estudia molt bé cada moviment que fa, així que difícilment es pot equivocar. Una de les cares més populars de la cadena, Toñi Moreno, podria ser la següent víctima de l'italià. Així ho revela 'Informalia'.

Paolo Vasile
Paolo Vasile no perdona la presentadora | GTRES

La comunicadora està força molesta amb tot el que li està arribant. Tot i que Mediaset té previst fer una reestructuració profunda a la graella, ella sembla que no té lloc en cap programa. Una persona propera a ella explica que «està una mica atabalada».

Tot i que ja fa un temps que treballa a la casa i ha presentat tota mena de formats, creu que li ha arribat l'hora d'enfrontar-se a un desafiament més gran. Però la direcció encara no la veu preparada per assumir aquest rol. No obstant això, ara mateix la situació en què està no és del tot dolenta, ja que està al capdavant 'Volverte a ver'.

Es tracta d'un format en què se sent molt còmoda, i els seus caps confien en ella. Així ho demostra el fet que hagin desplaçat de dia el 'Deluxe' per ubicar 'Volverte a ver' a la programació. A més, ha aconseguit tenir a plató personatges que mai trepitjarien el programa de Jorge Javier Vázquez.

Paolo Vasile, però, no s'oblida tan fàcilment de la traïció de Toñi Moreno. Va arribar a Mediaset com un fitxatge estrella després d'haver passat per Antena 3, però al seu dia es va atrevir a desafiar el directiu. I és que va engegar un projecte en contra de la seva voluntat.

Això va provocar que la relació entre ells canviés per sempre. L'italià l'havia incorporat per posar-se al capdavant de 'Viva la vida', però al cap d'un any la van desplaçar i la van acabar col·locant a 'Mujeres y hombres y viceversa'.

A partir de llavors, va estar un temps desapareguda, però aquests últims mesos sembla haver recuperat el protagonisme que tant demanava. Assenyalen que «s'estava fent il·lusions» i que, «després d'uns anys d'ostracisme, s'estava veient una altra vegada amb un forat a la cadena».

Tot i això, els últims moviments de Mediaset l'han deixat una mica descol·locada. Asseguren que «sap que hi haurà nous programes i és conscient que han parlat amb diversos presentadors». Fins i tot amb algun de fora de la casa.

Paolo Vasile no oblida tan fàcilment

Paolo Vasile té clar que ha d'introduir cares noves a la programació, i entre les que vol incorporar, no hi consta Toñi Moreno. Ningú s'ha posat en contacte amb ella per «deixar-li entreveure si podria formar part d'aquests canvis».

La presentadora tem quedar-se una altra vegada fora de la roda. «Ho ha passat molt malament aquests últims anys, i no li agradaria veure's en la mateixa situació», recalquen.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno, al punt de mira de Vasile | Europa Press

Sap que no li faltarà feina a l'autonòmica andalusa, on sempre han tingut lloc per a ella. Tot i això, els contractes no són tan elevats com en una televisió nacional. De fet, va haver de marxar de Madrid per tornar a instal·lar-se a Andalusia a causa de l'elevat cost de l'habitatge a la capital, segons apunten.

Fer un torcebraç a Paolo Vasile li ha costat molt car. Diuen que ara està pagant les conseqüències d'haver-lo contradit.