Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós

Cristina Pedroche enxampa el seu marit fent un petó a l'home més poderós de TVE

El marit de Cristina Pedroche posa en un compromís a la presentadora després d'aquesta imatge

Cristina Pedroche ha estat testimoni d'un dels seus pitjors malsons: veure el seu marit fent un petó a una altra persona.

La presentadora manté una sòlida relació amb el famós cuiner des del 2014. Segons ha declarat el mateix David Muñoz, tot va començar amb la petició, per part d'ella, que es fes Instagram. A partir d'aquí, va començar el seu idil·li, el qual va culminar en casament tan sols un any després, el 2015.

Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz estan junts des del 2014. | CatalunyaDiari
 

Cristina Pedroche ha reconegut que aquesta precipitada cerimònia no va ser casual.

«Jo em vaig casar amb 26. Vaig forçar-ho per casar-me amb 26 perquè és una xifra que va amb mi, perquè és el meu número preferit des de sempre. Jo em volia casar amb 26», confirmava la de Vallecas.

Tot i això, l'aparent felicitat de la parella podria veure's afectada pel que ha tingut lloc durant les últimes hores. Ha estat el mateix David qui feia saltar les alarmes en publicar una foto compromesa.

La 'infidelitat' del marit de Cristina Pedroche

«Amor veritable aquest dilluns a MasterChef». Amb aquestes paraules el cuiner guanyador de tres estrelles Michelin compartia una impactant foto juntament amb un company de professió. A la polèmica instantània hi surt el marit de Cristina Pedroche amb la seva cara a escassos centímetres de la de Pepe Rodríguez.

El xef i jutge de MasterChef és, sens dubte, una de les cares més conegudes i estimades de TVE. Per això el petó entre tots dos no està deixant indiferent a ningú. «Èpic», «això és amor» o «quant d'amor» són alguns dels comentaris que ha rebut la imatge per part del públic.

David Muñoz conclou la descripció amb un «No us ho podeu perdre...». La química i la tensió de la fotografia fan pensar indubtablement que es tracta de l'avantsala a un petó apassionat. Què opinarà Cristina Pedroche d'això? La presentadora no s'ha pronunciat encara.

Primer pla de Pepe Rodríguez.
Pepe Rodríguez, el tercer en discòrdia entre Cristina Pedroche i el seu marit. | GTRES
 

Tot i les mostres d'afecte entre Pepe i David, la veritat és que aquest últim també s'ha recordat de la seva dona al seu pas pel programa. No sense abans mostrar la seva admiració cap a l'home amb qui s'ha fet un petó. Ha destacat, sobretot, el seu caràcter: «Tu eres l'home simpàtic, amable, graciós, generós i nosaltres, potser, no érem tan així».

Sembla que l'admiració del marit de Cristina Pedroche per l'amo d'El Bohío és evident. Tot i això, ha admès que el seu caràcter, al llarg d'aquests anys, ha anat evolucionant. Una cosa que, en gran part, li deu a la seva dona.

Fotomuntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz.
El marit de Cristina Pedroche fa gala del seu bon humor lluint el seu vestit de Cap d'Any. | Arxiu
 

«Jo tinc dues claus per haver canviat tant: una és la meva psicòloga i una altra és Cristina. I totes dues m'han ajudat molt», reconeixia el xef. Així doncs, podem dir que la presentadora ha influït en el gran èxit del seu marit en gran part.

Amb aquestes paraules, el cuiner feia referència al canvi d'actitud al llarg dels anys i no és estrany. L'humor i el bon rotllo han estat aspectes fonamentals en la relació amb Pedroche. Suposem aleshores que la seva petita deslleialtat amb el jutge de MasterChef serà una divertida anècdota per a la parella.

Més enllà del contingut de la imatge, això ha servit per promocionar l'últim episodi del talent de cuina més famós del país. En aquesta nova entrega, els aspirants s'han hagut d'enfrontar a una dura prova en el seu camí cap a les semifinals. Els concursants han hagut de crear un menú ideat pel marit de Cristina Pedroche.