Pedro Carrasco

Pedro Carrasco odiava dos dels seus familiars i ara se sap el motiu

Pedro Carrasco els considerava grans molèsties a la seva vida

Pedro Carrasco va morir el 2001 d'un atac de cor. Tot i això, ara es parla molt d'ell. El motiu? L'estrena de la segona part de la docusèrie de la seva filla, Rocío Carrasco. I és que aquesta està revelant detalls de la vida d'aquest, per exemple, que no podia veure alguns dels seus familiars.

Pel que sembla, el que va ser campió del món de boxa no suportava els germans de 'La Jurado', que va ser la seva primera dona. Els 'odiava' perquè eren responsables que el seu matrimoni s'acabés trencant.

Pedro i la seva animadversió cap a diversos familiars polítics

El pare de Rocío Carrasco es va casar el 1976 amb la xipionera i van tenir una relació plena d'amor. Però aviat es va adonar que alguna cosa fallava: no aconseguien tenir la privadesa que desitjaven. Segons la seva filla, era perquè a la casa sempre hi eren Amador i Gloria, els seus cunyats.

Amador Mohedano i Gloria
Pedro no suportava els seus cunyats | EUROPA PRESS

La protagonista de la docusèrie ha explicat: «El meu pare es va casar amb ella, no amb la seva família. Ell volia estar amb ella, no pas amb tots».

A això ha afegit que «no estaven mai sols» i, que, especialment, estava cansat de la presència dels germans de la seva dona. També ho estava perquè «influïen molt, opinaven de tot. Crispaven la relació, aquest va ser el problema que va tenir el matrimoni».

Precisament sobre aquest assumpte hi ha intervingut Antonio, germà de Pedro, per recolzar el que exposa la seva neboda. Ha afirmat: «Hi havia sempre molta gent a casa i sempre es diu que el casat, casa vol. Cal intimitat i sí, la família ha de venir, però tant cansa una mica i ell n'estava cansat».

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Pedro Carrasco no suportava la constant presència dels germans de la seva dona | Cedida

El cansament de Pedro per la situació i perquè la cantant sempre posés per davant els seus germans va fer que la relació es trenqués. Una ruptura que, com Rocío ha explicat, ell li va explicar que s'havia produït per culpa del seu oncle Amador i la seva tieta Gloria.

Sobre aquesta qüestió, la dona de Fidel ha donat més informació: «El meu pare es va veure menyspreat pels germans de la meva mare. Es va veure que no tenia ni veu ni vot, tant era el que opinés. Si opinava blanc, Gloria deia negre i va arribar un punt en què ell va dir que no podia seguir així».

Un altre testimoni que ha avalat aquestes paraules de Rocío ha estat el d'uns amics de Pedro i 'La Jurado', Álvaro Clemares i Fuencisla Sempere. Aquest ha afirmat: «Rocío va anteposar la seva família a tot».

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.
Pedro Carrasco i Rocío Jurado van acabar separant-se per culpa de la família d'ella | Cedida

Pedro Carrasco i una demostració més que confirma que no suportava els seus cunyats

El que va morir sent marit de Raquel Mosquera va fer evident d'una altra manera la seva animadversió cap a Amador i Gloria. En concret, ha estat l'advocada de 'La más grande' la que ho ha explicat a la docusèrie a través d'una carta enviada a Rocío. Ha dit: «Quan es va trencar la relació dels teus pares, la teva mare em va confiar el procés de separació».

«Hi havia un punt de discòrdia sobre què no es posaven d'acord. Es tractava de la propietat d'un pou que, com que l'havia comprat Pedro anys abans, li interessava molt que se li adjudiqués a ell. Al final, se li va adjudicar la titularitat del pou i es va signar un conveni regulador». «Com que l'havia comprat ell, no volia que el gestionés la família Mohedano».

Pedro Carrasco
Pedro Carrasco va fer tot el que va poder per evitar que el pou anés a parar a mans d'Amador i de Gloria | Cedida

Rocío en conèixer aquesta dada ha dit que no li estranya gens el comportament de l'exboxejador. Té clar que va actuar així per evitar que aquest pou acabés en mans dels que havien estat els seus cunyats. Ha aclarit: «Ell el va comprar amb els seus diners i no volia que se'l quedés qui no se l'havia de quedar».

«Segurament ell hauria vist que a algú de la família li interessava molt el pou. Fixa't que, més que Amador, seria Gloria».

▶️ La impactante nueva imagen de Ana Rosa Quintana tras superar el cáncer: ¡Así ha reaparecido!