David Flores Carrasco mig somrient

El petó de David Flores Carrasco que congela el cor de la seva mare Rociíto

El jove no ha estat conscient de les conseqüències que ha provocat que posi en una foto

Tothom té al punt de mira David Flores Carrasco. Després de l'estrena de la segona temporada de la docu-sèrie de la seva mare Rocío Carrasco, En el nombre de Rocío, ha crescut encara més la tensió a la família del jove.

I és que en aquest lliurament, Rociíto posa entre les cordes els seus oncles materns, Amador i Gloria Mohedano, i el seu expadrastre, Ortega Cano. En aquesta ocasió, el pare de David Flores, Antonio David, i Olga Moreno se n'han alliberat de polèmica de moment.

La veritat és que Rocío Carrasco ja va carregar durament contra ells a la primera part del seu documental, per la qual cosa ara és el torn d'altres personatges. Però, encara que l'exguàrdia civil i la sevillana se'n mantinguin al marge, indirectament es busquen problemes.

David Flores Carrasco i Olga Moreno
David Flores i Olga Moreno tenen una relació molt especial | GTRES

Ens estem referint especialment a Olga Moreno, qui, malgrat que fa mesos que està allunyada del focus mediàtic, no ha pogut evitar, novament, ficar-se en un escàndol. I tot ha estat, ni més ni menys, que per David Flores Carrasco, el fill de Rociíto que és l'únic membre familiar que sempre és aliè a la polèmica.

David Flores Carrasco enfonsa la seva mare per la publicació d'una foto

Des que Olga Moreno es va separar d'Antonio David, el jove va demostrar que sent una gran estima cap a la sevillana. És tan gran l'amor que té per ella que va decidir posicionar-se a favor d'Olga respecte a la separació amb el seu pare.

David Flores Carrasco és un dels pilars fonamentals a la vida de la guanyadora de Supervivents 2021. Sobretot, el suport que rep del jove ha estat essencial per superar la seva ruptura sentimental.

Per aquest motiu, l'empresària no ha dubtat a passar les seves vacances d'estiu desconnectant de tota la polèmica al costat David Flores i la seva filla, Lola Flores a El Palmar (Cadis).

Però el que semblava un moment de desconnexió i relaxació, ha resultat ser tot el contrari per a David Flores i Olga Moreno. I és que, novament, ha sorgit un conflicte al voltant de tots dos, i tot per una foto que va penjar la sevillana al seu perfil d'Instagram.

A la imatge es veu clarament una Olga, despreocupada i feliç, posar al costat de David Flores Carrasco, que el besava a la galta. De fons, es veia l'espectacular capvespre a la platja on estan gaudint aquests dies.

David Flores Carrasco, testimoni de l'atac de Jorge Javier a Olga Moreno

Sens dubte, una instantània que, al principi, semblava que no causaria problemes. Però res més lluny de la realitat perquè ha generat una gran controvèrsia a les xarxes socials, fins i tot a la televisió.

El passat 23 de juny, a la gala de Superviviente, Jorge Javier va ser el primer a opinar sobre la foto en qüestió. «Amb les docu-sèries he après moltíssimes coses, com que les coses no succeeixen de manera casual», començava dient.

«Ahir, Rocío Carrasco estava en aquesta cadena preparant la seva interpretació a la nit al Mediafest i se la veia passant-s'ho molt bé... i quina curiositat que ahir la guanyadora de Supervivientes de l'any passat penjava una foto a Instagram amb el fill de Rocío Carrasco», continuava.

David Flores i Olga Moreno
Acusen l'exmadrastra de David Flores de «provocadora» per la foto que ha publicat a Instagram | MEDIASET

Per això el presentador creu que es deu a una estratègia per part de la sevillana. «Lectura de la foto: mentre la mare riu i s'ho passa bé a la tele treballant, jo em quedo amb el seu fill, que soc una bona companyia», deia contundent.

«Com es diu això», preguntava Jorge Javier irònic. «Té un nom, a la docu-sèrie surt. És que jo aprenc molt quan veig les coses», comentava guanyant-se els aplaudiments del públic.

En efecte, a allò que s'estava referint el presentador era a la suposada violència vicària que encara exerceix Olga Moreno contra David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco, més unit que mai a Olga Moreno

Sens dubte, la foto de David Flores en una actitud afectuosa amb Olga no li haurà semblat gens bé a Rociíto. La filla de Rocío Jurado hauria vist la imatge en qüestió després de la seva interpretació al Sálvame Mediafest.

A més a més, cal assenyalar que, no només aquesta instantània ha rebut les crítiques de Jorge Javier, sinó que ja acumula centenaris de comentaris atacant durament l'exmadrastra de David Flores.

La titllen, principalment, de publicar la foto amb el propòsit d'arruïnar la felicitat que sentia Rocío Carrasco a la gala d'aquest esdeveniment. Lluny de penedir-se'n, Olga Moreno no dubtava a mostrar-se ferm publicant una altra imatge amb el fill de la seva exparella.

En aquesta ocasió, sortia a la llum l'excel·lent relació que manté David Flores amb la seva germana petita, Lola Flores. Però això no és tot, sinó el que veritablement va enfadar els fans de Rociíto va ser que el jove va posar amb una samarreta de la seva àvia, Rocío Jurado. Unes fotos que, sens dubte, hauran estat un altre cop dur per a la seva mare.