Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores Carrasco confirma la seva decisió i envia un missatge final a la mare

David Flores Carrasco envia el missatge definitiu a la seva mare Rociíto

David Flores Carrasco s'ha convertit en el protagonista de la setmana a les xarxes socials. Aquest sap perfectament que una imatge seva pot provocar un terratrèmol a la llar de Rocío Carrasco i Fidel Albiac.

La veritat és que durant les últimes hores ha sorgit una forta polèmica, després que l'ex d'Antonio David decidís mostrar una imatge del fill de Rociíto. El cas és que a la imatge esmentada apareix Olga Moreno amb el jove, i més concretament, la televisiva li està fent una afectuosa abraçada.

David Flores Carrasco ja ha pres una decisió

La imatge és polèmica perquè Olga la va publicar gairebé a la mateixa hora que Rocío Carrasco estava gaudint del Sálvame MediaFest.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
David Flores i Olga Moreno han posat junts,cosa que no ha agradat a la mare d'aquest | MEDIASET

Mentre Rociíto mostrava a l'audiència els seus dots musicals a la primera edició del citat show televisiu, una cosa passava a les xarxes: l'encara dona de l'exguàrdia civil compartia al compte d'Instagram aquesta fotografia amb el jove.

Amb ella, feia oficial l'inici de les vacances d'estiu. «Primer dia de vacances. Desitjant veure aquests capvespres», ha escrit l'andalusa al costat de la imatge de tots dos.

La veritat és que era un dia festiu i dels més feliços dels últims anys per a la dona de Fidel Albiac i molts ho van entendre com una provocació d'Olga.

24 hores més tard, Jorge Javier Vázquez va posar el crit al cel. Va denunciar la 'casualitat' que la madrastra de David Flores pengés aquesta foto mentre Rocío estava gaudint de valent al plató del Sálvame MediaFest.

La imatge de la polèmica de què tothom parla

«Ahir, Rocío Carrasco estava en aquesta cadena preparant la seva interpretació. Se la veia cantant, rient, saltant i passant-s'ho molt bé. Que curiós que ahir, que Rocío Carrasco estava passant-s'ho bé treballant a Telecinco, la guanyadora de Supervivientes de l'any passat pengés una foto a Instagram amb el fill de Rocío Carrasco», va exposar el presentador.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
Una foto del seu fill amb Olga ha fet molt de mal a la filla de 'la más grande' | Gtres - Telecinco

La lectura era molt clara. «Mentre la mare riu i s'ho passa bé treballant a la tele, jo em quedo amb el seu fill. Perquè sóc una bona companyia i una bona cuidadora», deia aquest.

«¿Com es diu això? Té un nom. A la docusèrie surt. És que jo aprenc molt quan veig aquestes coses», va concloure fent clara referència a la violència vicària de què Rocío va parlar tant en la seva docusèrie.

La crítica de Jorge Javier es va fer viral al cap de pocs minuts, i va tenir una reacció gairebé immediata de part d'Olga Moreno. I és que en plena gala de Supervivientes, aquesta va publicar uns stories cantant i ballant amb el germà de Ro Flores.

El fill de Rociíto reapareix a les xarxes amb una samarreta cridanera

Però la cosa no ha quedat així. Només unes hores després, Olga Moreno publicava una altra foto, aquesta vegada de David Flores i Lola, la filla en comú que té amb Antonio David.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco va lluir una samarreta amb la imatge de la seva àvia Rocío Jurado | GTRES

A la nova imatge que ha publicat la guanyadora de Supervivientes 2021 es pot veure els dos germans en harmonia i gaudint d'un dia de platja. Però la veritat és que hi ha un detall que no ha passat desapercebut a alguns, i és la samarreta que porta el germà de Ro Flores. El jove portava una samarreta amb la cara estampada de la seva àvia, Rocío Jurado.

«Moro d'amor, gaudint d'aquests moments, que és amb el que ens quedarem», deia el missatge d'Olga publicat divendres passat.

A alguna de les reaccions a aquest nou post de l'andalusa n'hi havia per sucar-hi pa. Silvia Moreno, germana de la citada, escrivia el següent. «Complicitat, tresor diví, Brothers forever».