Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de María del Monte i la seva parella Inmaculada Casal.

Els dos fills d'Inmaculada Casal, la parella de María del Monte des de fa anys

Immaculada Casal és mare de dos joves, fruit d'una relació anterior

Immaculada Casal és una periodista que està acostumada a aparèixer als mitjans per la seva feina. Aquests últims dies, però, ha sigut notícia per la seva vida personal. I el motiu és que ha sortit a la llum que fa vint-i-tres anys que és la parella de María del Monte.

Aquesta revelació ha fet que tothom s'interessi per Inmaculada. Interès que ha provocat que s'hagi investigat la seva vida personal i que s'hagi descobert que és mare de dos fills.

Immaculada Casal és mare

La periodista té 58 anys i fa dues dècades que és parella de 'la reina de les sevillanes'. Això sí, abans d'estar amb ella, va estar casada, i fruit d'aquest matrimoni van néixer dos fills, que són un dels seus grans pilars: Santos i Teresa Alonso de la Florida Casal, segons ha publicat 'Vozpópuli' en exclusiva.

Imatge d'Inmaculada Casal a Canal Sur.
Els fills d'Inmaculada Casal són fruit d'una relació anterior | Instagram

Santos té moltes coses en comú amb Immaculada. A més de ser uns apassionats de Sevilla, comparteixen l'afició per la Fira d'Abril per El Rocío. Però això no és tot, ja que el noi, a més, és un defensor a ultrança de la Setmana Santa, en què fa de confrare.

De la mateixa manera, se sap que li encanta muntar a cavall.

Teresa, per la seva banda, té una complicitat especial amb la periodista, a qui s'assembla força. Tant és així, que Inmaculada l'ha arribat a definir com «el meu suport i la meva amiga». I precisament per aquesta connexió que tenen, no dubten a passar el major temps possible juntes.

Inmaculada Casal i la seva filla, Teresa
Inmaculada Casal té molt bona relació amb la seva filla, Teresa | Instagram

A més, tenen una passió que les uneix: viatjar. Bona mostra d'això és que recentment han estat a Brussel·les.

De moment, aquestes són les poques dades que es tenen dels fills de la treballadora de Canal Sur. Una dona que, aquestes últimes hores, per evitar que saltin a la palestra mediàtica, ha optat per esborrar imatges que tenia amb ells a les xarxes socials. És la manera que ha trobat de protegir-los d'aquest enrenou que s'ha generat.

Immaculada Casal i les últimes dades que s'han revelat sobre ella

La parella de María del Monte ha vist com aquestes últimes hores han anat sortint a la llum més detalls de la seva vida personal i professional. I és que, tot i que a Andalusia és molt famosa pels programes que ha presentat, a la majoria de llocs d'Espanya és una gran desconeguda.

Per exemple, s'ha exposat que té un blog en què opina de tota mena de temes, que l'apassiona el món de la moda i que és molt coqueta.

Pel que sembla, María del Monte i ella es van conèixer a l'escola, encara que les seves vides van discórrer per camins molt diferents. Canal Sur, però, les va tornar a unir, i arran d'això entre elles es va encendre la flama de l'amor. Així doncs, segons 'ABC', Inmaculada va trencar el matrimoni que tenia anteriorment per iniciar una vida en comú amb la sevillana.

Imatge de María del Monte i Inmaculada Casal.
Inmaculada Casal i María del Monte fa dues dècades que estan juntes i acaben de patir una crisi | Europa Press

És més, aquest mitjà ha revelat que el fet que ara la cantant hagi confessat que és lesbiana i que té parella s'ha produït per un motiu. En concret, perquè estaven en crisi des de l'abril passat. Una crisi provocada perquè l'artista, després de la mort de la seva mare, no acabava de fer el pas de reconèixer la situació personal en què es trobava, cosa que va fer que Inmaculada s'enfadés amb ella.

De mica en mica, les aigües es van anar calmant entre elles i, finalment, l'examiga d'Isabel Pantoja va voler refermar la reconciliació. I ho va fer sense embuts, pregonant l'amor que sent per Inmaculada.