Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosa Benito.

Rosa Benito proclama el seu amor als quatre vents i emmudeix Rocío Carrasco

Rosa Benito i Amador Mohedano protagonitzaven una reconciliació molt emotiva

Rosa Benito i Amador Mohedano finalment s'han assegut cara a cara després de molts anys sense dirigir-se la paraula.

La ruptura del matrimoni es convertia en un autèntic circ televisiu, encara que avui sembla que les ferides ja s'han curat.

I tot pensant en el bé de la família que tenen en comú. Així, Rosa decidia compartir una autèntica declaració d'intencions a les seves xarxes socials.

Petó entre Rosa Benito i Amador Mohedano
Amador Mohedano i Rosa Benito es reconciliaven amb un petó. | Telecinco
 

«Per ells, pels meus fills, els meus nets i per nosaltres mateixos!», escrivia la que fos cunyada de 'La más grande'.

I és que tots dos arribaven fins i tot a reconciliar-se amb un petó al plató del programa Déjate querer.

«Després de la pluja, un arc de Sant Martí; després de la tempesta, la calma; i després d'un final, un nou començament. El cor estima, la ment perdona i el temps aconsella», afegia Benito.

Això implica un nou començament per a l'exmatrimoni, que va posar fi a la seva relació l'any 2013, dos anys després del pas de Rosa Benito per Supervivientes.

«Em va fer la vida impossible amb la seva gelosia, per mi arribar a casa amb ell era un infern, fins que vaig dir prou, ja no podia més», relatava la col·laboradora televisiva recordant aquells mals moments.

Tot i això, sembla que ja és hora d'enterrar la destral de guerra i perdonar.

Imatge d'Amador Mohedano, Rosa Benito i Salvador Mohedano fa uns anys.
Fotografia de Rosa Benito amb Amador Mohedano i el seu fill Salvador després de guanyar 'Supervivientes 2011'. | Europa Press
 

«Et trobo a faltar cada dia. Fa temps que et sento molt lluny, jo necessito que estiguis a la meva vida d'una manera o d'una altra, necessito que estiguis a prop meu, necessito recuperar la meva vida, ets i sempre seràs la dona de la meva vida», li deia Amador amb les emocions a flor de pell.

«És veritat que l'estimo, i ell m'estima a mi, així que si ell vol ens podem veure quan vagi a Chipiona i ens mengem un arrosset d'aquells que tu saps junts», coincidia Rosa obrint les portes a una reconciliació.

Rosa Benito declara el seu amor a Amador Mohedano

I no només això, sinó que la tia de Rocío Carrasco també aprofitava per enviar diverses indirectes a la seva neboda.

Pel que fa a les acusacions que la filla de 'La más grande' llançava en contra d'Amador Mohedano, a qui acusava d'haver-se aprofitat de la seva mare, Rosa es mostrava d'allò més contundent.

«Ella no l'hauria tingut al seu costat si no fos bo», sentenciava sobre la feina que exercia com a representant de Rocío Jurado.

Muntatge Amador Mohedano i Rosa Benito
Amador Mohedano i Rosa Benito s'han reconciliat després de molts anys separats. | CatalunyaDiari
 

«Amador ho va ser tot per a la seva germana i això ho sap ell i també ho sap la que se n'ha anat. Si Rocío no hagués estat conforme amb el paper del seu germà com a mànager, no l'hauria tingut al seu costat. Diguin el que diguin, aquesta és la veritat», remarcava.

En un dels últims episodis de la nova docusèrie de Rociíto, Carrasco treia a la llum els inicis del festeig entre Rosa i Amador.

Segons explicava, en aquell moment el seu oncle tenia una altra xicota, una íntima amiga de la seva germana Gloria.

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Amador Mohedano responia a la seva neboda Rocío en directe. | CatalunyaDiari
 

Una noia amb qui planejava casar-se i a qui deixava tirada després d'enamorar-se perdudament de Benito.

«Gloria s'ho pren molt malament, perquè Rosa no és sant de la devoció de Gloria des del principi. De fet, passa força temps fins que parlen», assegurava.

«Realment, les relacions entre ells no han estat idíl·liques ni gaire bones. Quan sembla que s'han unit tots i que han tingut aquesta relació idíl·lica i meravellosa és a partir de la mort de la meva mare, però quan la meva mare era viva això no era així ni molt menys», sentenciava Rociíto.

Del que no hi ha cap dubte, és que la reconciliació entre Rosa i Amador suposa un abans i un després per a ells i ha aconseguit emocionar tota la família.

Així ho confirmava la seva filla Chayo: «El programa em va convidar per acabar aquest programa cantant-los. Una sorpresa per a tots dos i m'hauria encantat estar, però les circumstàncies i la feina no m'ho van permetre».

«Us adoro i estic molt orgullosa de vosaltres. Us estimo moltíssim. Visca l'amor i les històries de veritat», deia als seus pares.