Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa.

Surt a la llum la desconeguda relació de Chenoa amb un famós empresari

Chenoa no va dubtar a convidar-lo al casament

Chenoa va contraure matrimoni el 17 de juny passat a Mallorca amb el doctor Miguel Sánchez Encinas. El seu casament va generar molta polèmica perquè no va convidar la majoria dels seus companys d'Operación Triunfo. Però qui sí que va voler que compartís amb ella aquest dia tan feliç va ser un famós empresari del nostre país: José Luis López, 'El Turronero'.

L'artista mallorquina manté una relació molt propera i estreta amb aquest home de negocis, una cosa que era desconeguda per al gran públic. Per aquest motiu, ell va tenir la sort de ser un dels 100 assistents a aquesta cita tan romàntica.

Chenoa i el seu convidat més inesperat

L'exparella de David Bisbal, després d'haver d'ajornar el seu enllaç per la pandèmia, finalment s'ha convertit en la dona de Miguel. Ha gaudit plenament d'aquest dia tan especial, on ha volgut comptar amb la presència de les persones més importants de la seva vida. Així, juntament amb ella han estat els seus familiars i amics.

Entre les seves amistats han destacat, a més d'alguns integrants d'OT, la cantant Soraya Arnelas, Carlos Latre o Àngel Llàcer. Això sense oblidar Frank Blanco, el xef Íñigo Pérez i l'actriu Lidia San José.

Això sí, ha sorprès la presència de famosos del nostre país que no sabíem que tenien una relació tan estreta amb Chenoa i el seu ja marit. Aquest seria el cas, per exemple, del periodista Pedro J. Ramírez o Javier Paz, vocal del Consell d'Administració de Telefónica.

Però l'assistència que més ha cridat l'atenció és la de José Luis López, l'empresari anomenat 'El Turronero'. Un home de negocis molt conegut a Espanya, que no va dubtar a anar al casament amb la seva dona i els seus dos fills.

El públic no coneixia aquesta amistat amb l'artista i, com recull la revista ¡Hola!, se li ha preguntat per això. Sobre això, ell ha dit que és realment estreta: «Com no vindré si ella per a mi és la meva neboda? Si em diu tito!».

Imatge de José Luis López 'El Turronero'.
José Luis López 'El Turronero' manté una gran amistat amb Chenoa. | GTRES
 

Una bona mostra d'aquesta familiaritat que tenen és que la cantant va ser una de les més de 1.000 persones que José Luis va convidar al bateig dels seus dos nets. Un bateig en què ella es va animar a cantar, com també van fer altres assistents famosos com Bertín Osborne.

Foto de Chenoa.
Chenoa va anar recentment al bateig dels nets de José Luis López. | Antena 3
 

Qui és l'amic de Chenoa?

La intèrpret de Cuando tú vas ens ha sorprès amb la relació que té amb López. Un empresari molt famós al nostre país per diferents motius.

El primer que crida l'atenció d'ell, natural d'Ubrique, és el sobrenom. Se'n diu 'El Turronero' perquè, segons sembla, es va començar a guanyar la vida amb els seus pares venent torrons a les fires. Aquests van ser els seus inicis laborals, després dels quals va treballar com a assistent a la carretera i, fins i tot, com a venedor d'assegurances.

Tot i això, un temps després va arribar al sector immobiliari i va ser quan va començar a aconseguir l'èxit que avui posseeix. Actualment, ven i compra terrenys i immobles de tota mena i aquesta activitat és la que l'ha portat a guanyar xifres milionàries i a moure's en sectors de poder. Per això és amic de polítics, banquers, periodistes de renom i homes de negocis, i també de celebrities del món artístic.

No hem d'oblidar que aquest home que s'ha relacionat amb Laura Corradini ha saltat també els mitjans per altres qüestions. En concret, per veure's esquitxat o involucrat en assumptes que han arribat als tribunals. Ens estem referint, per exemple, a l'anomenada Operació Karlos i a l'Operació Lobo, entre altres casos greus.