Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García plorant en un plató de Telecinco.

Emma García confirma que ha perdut la seva feina i ja té substitut

Fa uns dies es va anunciar que 'Viva la vida' es cancel·larà

Seguint la seva línia de renovació dels últims mesos, Mediasetha optat per un nou canvi a la graella de televisió. I és que, aquesta vegada, deixant apartada d'antena a Emma García.

Fa uns dies es coneixia que l'espai guiat per la presentadora, Viva la vida, deixaria d'emetre's. Segons sembla, després de cinc anys, Telecincoha decidit no seguir amb el programa.

Cal tenir en compte que aquest és un espai de la productora Cuarzo TV, amb la qual Mediasetha decidit cancel·lar contracte. Així que, per això alguns dels continguts de les cadenes de Paolo Vasile canviaran.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Viva la vida deixarà d'emetre's aquest estiu| Mediaset

Un nou magazín de tarda

Després d'aquesta notícia, ara s'ha conegut el programa que substituirà Viva la vida i Emma García a la seva franja horària. Serà un espai presentat per Frank Blanco i Verónica Dulanto, un magazín que prioritzarà la informació d'actualitat i de successos.

A més a més, tractarà, segons s'ha pogut saber, temes menys seriosos i relacionats amb el cor o la televisió. De moment, però, no s'ha donat més informació sobre el nou espai.

Imatge del presentador Frank Blanco
Frank Blanco es posarà al capdavant d'un nou espai a Telecinco al costat de Verónica Dulanto | Europa Press

Se sap, això sí, que aquest s'iniciarà a Telecincoel proper mes d'agost, només posar el punt final definitiu a Viva la vida. Aquest nou espai, del qual encara no se n'ha conegut el nom, s'espera que estigui sota els comandaments de Lorena Correa.

Cal destacar que es tracta de l'actual directora de Ya son las ocho, un altre espai emès actualment a Telecincoque també desapareixerà de la graella. Així mateix, serà de la productora Unicorn, la mateixa d'altres espais de Mediasetcom a Ya es mediodía, En el punto de mira o El programa de Ana Rosa.

Frank Blanco i Verónica Dulanto, les noves cares del cap de setmana

Com dèiem, seran els presentadors Verónica Dulanto i Frank Blanco els encarregats de posar-se al capdavant d'aquest magazín i substituir Emma García les tardes del cap de setmana. Alhora, tots dos són cares conegudes de Telecincoi amb experiència en presentació de programes.

Frank Blanco s'havia apartat els darrers anys de la televisió més generalista. El seu últim projecte davant de les càmeres havia estat a la cadena catalana 8TV. Cal recordar, però, que va estar molts anys al càrrec de la presentació de Zapeando, l'espai de La Sexta.

No obstant això, anteriorment ja havia estat vinculat a Mediaset, ja que fa més de 10 anys va ser el presentador de Gran Hermano: El Debate. Per la seva banda, Verónica Dulanto no es queda enrere, puix que estava actualment vinculada a Mediaset, encara que amb altres projectes.

Sí, perquè es tracta d'una de les reporteres més importants de Ya son las ocho i En el punto de mira. De la mateixa manera, és l'encarregada de la substitució de Sonsóles Ónega com a presentadora de Ya son las ocho.

Així doncs, es tracta de dues reconegudes cares a la televisió. I ara Telecincoaposta per ells per al seu nou gran projecte de les tardes del cap de setmana.

Què passarà amb Emma Garcia?

Una de les grans incògnites que deixa aquest canvi és, sens dubte, què passarà ara amb el futur d'Emma García. La presentadora continua tenint un contracte que la vincula a Mediaset, però no s'hi ha confirmat cap nou projecte.

Imatge d'Emma García.
Emma García es queda sense Viva la vida | Europa Press

Des que s'anunciés la cancel·lació de Viva la vida, el que passarà amb Emma García ha estat i continua sent un misteri. Caldrà veure si la cadena li ofereix un nou projecte o si es tracta del possible principi del final de la seva vinculació amb el grup de Paolo Vasile.