Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio rep noves notícies del càncer i revela com se sent

Alessandro Lequio ha dedicat unes paraules emotives a la seva amiga

Dissabte passat, 25 de juny, tothom era testimoni de l'aparició pública d'Ana Rosa Quintana. La periodista reapareixia després de passar uns mesos allunyada del focus mediàtic pel càncer de mama que pateix.

Uns set mesos en total que no han deixat ningú indiferent. Alessandro Lequio era una de les tantes persones que trobava a faltar la presentadora i desitjava que tornés a agafar les regnes del seu programa, 'El programa de Ana Rosa'.

I és que la presentadora va optar per mantenir-se a l'ombra i seguir la seva recuperació discretament, allunyada de les càmeres. Esporàdicament se la veia penjar fotos al seu perfil d'Instagram per mostrar als seus seguidors que es trobava bé.

Ana Rosa Quintana
El comte Lequio ha vist l'aspecte millorat de la seva amiga. | EUROPA PRESS

Tot i això, dissabte passat va ser un dia molt especial per a Alessandro per un clar motiu. El col·laborador va poder veure la seva amiga aparèixer públicament en una festa organitzada per la productora Unicorn després de mesos desapareguda. La periodista sorprenia tots els presents amb un look molt afavoridor i amb una mirada il·lusionada que indicava que tot estava anant bé.

Per aquesta raó, veure-la tan emocionada i feliç va provocar que Alessandro Lequio dediqués unes emotives paraules a la seva estimada companya de feina.

Alessandro Lequio dedica un missatge ple d'emotivitat a la seva amiga

Alessandro Lequio no va poder evitar emocionar-se després de veure les imatges publicades d' Ana Rosa amb un aspecte molt millorat. La periodista reapareixia públicament acompanyada dels presentadors que l'estan substituint al programa durant la seva absència.

Ana Terradillos, Patricia Pardo i Joaquín Prat van assistir a l'esdeveniment al costat de la periodista. Tampoc es va poder perdre la trobada la presentadora de 'Ya es mediodía' i de 'Ya son las ocho', Sonsoles Ónega, atès que també forma part de la productora Unicorn.

D'altra banda, la presentadora també va gaudir de la companyia d'alguns periodistes, que no van dubtar a entrevistar-la després d'estar un temps allunyada del món de la televisió. «Estic molt bé. Tot el procés és dur, no ho negaré, però he tingut sort i ho he portat força bé», responia a la pregunta de com es trobava.

El que més va sorprendre va ser el canvi de look que va optar per estrenar a la festa de la seva productora. Una nova imatge que va generar múltiples afalacs cap a l'amiga del comte Lequio.

«De la necessitat, virtut. Sempre vaig pensar que quan deixés la tele m'havia de tallar els cabells i tenyir de color platí, però encara estic a mig camí». «M'ha de créixer una mica més, això no estava preparat», deia amb una actitud positiva.

Tot i no haver estat al costat de la seva estimada companya per motius desconeguts, el tertulià l'ha recolzat en tot moment. Fins i tot, ha volgut homenatjar la figura d'Ana Rosa a través d'una foto que ha penjat al seu perfil d'Instagram.

«El que em va agradar és que tornarà amb més força i ganes que mai», començava escrivint el col·laborador.

«I arribarà en un moment fonamental per a Espanya per al qual  Ana, i només Ana, té molt a aportar. Personalment, jo ja necessito que torni per la seguretat i la força que em dona…». «I sincerament crec que ella ja en té ganes», concloïa.

Un missatge emotiu que no ha dubtat a compartir el comte Lequio a tots els seus seguidors amb el propòsit de demostrar que Ana Rosa ha tornat més forta que mai. La presentadora ha volgut agrair aquestes paraules al seu amic amb un «t'ho vaig dir» acompanyat d'una emoticona d'un cor.

Alessandro Lequio, un dels grans suports de la periodista

Sens dubte, Alessandro Lequio s'alegra enormement de veure la seva estimada Ana Rosa tan recuperada. I, tot i que encara no se'n coneix amb exactitud el diagnòstic, la mateixa periodista va assegurar al seu cercle més íntim que era favorable.

Fins i tot, ja que tot està evolucionant correctament, la periodista no descarta que reprengui, d'aquí a poc, el seu paper com a presentadora del seu programa.

Primer pla d'Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio està desitjant veure la tornada a l'espai matinal de la seva companya. | GTRES

Lequio està desitjant que la seva amiga torni al seu lloc de treball per així gaudir dia rere dia la seva companyia. Però de moment s'haurà de centrar a brindar-li tot el suport que necessita la periodista per afrontar amb positivitat la malaltia.

No hi ha dubte que tothom troba a faltar la presentadora, sobretot, Alessandro Lequio. Tenen l'esperança que amb l'arribada de la tardor es trobin una Ana Rosa completament recuperada i decidida a quedar-s'hi.