Imatge d'Anne Igartiburu somrient i mirant a càmera

Anne Igartiburu i els motius que la van portar a adoptar les seves filles

Anne Igartiburu sempre ha estat molt hermètica amb la seva vida privada

Anne Igartiburu sempre ha intentat mantenir la seva vida personal en un segon pla. No obstant això, quan es tracta de parlar dels fills, la presentadora no pot evitar emocionar-se en explicar l'emotiva història que la va portar a adoptar-les. La presentadora és una de les figures més conegudes de la televisió, encara que sempre ha estat molt cautelosa a l'hora d'exposar-se davant dels mitjans de comunicació

La presentadora del programa ja extingit Corazón sempre ha optat per mantenir la seva vida privada allunyada de la pública. Tot i que, ara, sembla que la biscaïna es troba en un moment de canvis, de provar coses noves, sobretot, a la televisió.

Anne Igartiburu i l'emotiva història de l'adopció de les filles

Anne està cada vegada més disposada a deixar que el públic en conegui aspectes que han mantingut allunyats de l'esfera pública. L'any passat deixava atònita l'audiència amb el seu fitxatge a Mask Singer. Això va ser vist per molts com una autèntica declaració d'intencions.

Més tard, faria una aparició al programa de Pablo Motos, on parlaria sobre una de les històries més importants de la seva vida: el procés d'adopció de les seves filles. Anne és mare de tres fills, dues adoptades, Noa i Carmen, i un de biològic, Nicolás. Noa va néixer el 2001 i va ser adoptat a l'Índia. Carmen va néixer el 2011 i va ser adoptada al Vietnam el 2013. En canvi, Nicolás va ser fruit del seu matrimoni amb Pablo-Heras Casado.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Anne Igartiburu revela com va ser el procés d'adopció de les seves filles. | GTRES

Anne sempre ha utilitzat la seva posició per visibilitzar i animar tothom perquè es plantegi l'adopció. Per això, la presentadora va decidir revelar els motius que la van portar a prendre la decisió. «És tota una aventura. Són països durs on adoptar no és fàcil. Et fan reflexionar i qüestionar-te si realment ho vols. Animo a adoptar ja perquè passa molt de temps», va revelar fa uns mesos. Això sí, la biscaïna va reconèixer que, encara que ho va fer per amor i, sobretot, per l'aventura que suposava, no va ser un procés senzill.

«Com a mare soltera, a països que canvien tant la normativa, adoptar no és fàcil. Però quan t'arriba la foto i la veus i l'abraces... i després els extres que porten tots, amb patologies diferents. És una experiència dura, però està bé. Són sorpreses de la vida que aculls, benvinguda, i són reptes que amb la nostra assistència mèdica van molt bé. Tenim aquesta sort», confessava.

Anne Igartiburu i el seu paper com a mare

Anne ha desenvolupat moltes facetes dins dels mitjans, encara que el seu paper com a mare és el que li dona totes les alegries del món. La presentadora només té paraules d'amor i agraïment cada cop que parla de les seves filles.

Igartiburu confessava que la seva vida sencera gira al voltant de les seves necessitats. Per a Anne, els seus 3 fills són el motor principal de la seva vida i tot s'adapta a ells. El darrer mes de juny, el petit Nicolás feia 6 anys i la presentadora va publicar una bonica dedicatòria a Instagram.

«Gràcies per ser el meu Mestre en l'Amor, en la consideració i mostrar-me la meva capacitat d'entendre allò que no es pot expressar amb paraules. Feliç dia, feliç vida, fill. T'estimo des del cor. Va ser donar-te a llum i fer-nos un amb el món. Gràcies per ensenyar-me el camí, el meu/el nostre fill estimat. El nostre homenet!», escrivia a Instagram.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp