Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva adverteix a Tamara Falcó sobre la nova deslleialtat: «hi ha una altra»

L'exparella d'Íñigo Onieva podria haver sigut traïda de nou

És més que clar que aquest 2022 no està sent el millor per a Tamara Falcó. Després de fer-se pública la deslleialtat d'Íñigo Onieva quan estaven promesos, una nova relliscada podria trucar a la porta de la Marquesa de Griñón. I és que, la història podria estar repetint-se, ja que hi ha la possibilitat que Hugo Arévalo s'hagi besat amb una altra dona.

Després de les primeres cites de l'exparella d'Íñigo Onieva amb Hugo, Tamara Falcó s'ha començat a il·lusionar amb el jove. Una il·lusió que podria arribar al seu final després de conèixer una nova traïció cap a ella. Només es coneixen d'uns quants dies, però les notícies sobre això no paren d'arribar-hi.

Es rumoreja que l'empresari hauria estat deslleial a Tamara amb una altra noia. Una informació que ha vingut directa des del programa televisiu Fiesta. En concret, durant l'espai s'ha pogut conèixer tota la història amb detall entre aquests dos joves.

La suposada deslleialtat cap a l'exparella d'Íñigo Onieva s'ha conegut al programa presentat per Emma García. Una nova informació que podria afectar negativament Tamara, ja que semblava estar il·lusionant-se amb l'empresari.

Una nova traïció per a l'ex d'Íñigo Onieva

2022 no ha estat un bon any sentimentalment per a Tamara Falcó. Després de conèixer la infidelitat de la seva exparella, Íñigo Onieva, una nova traïció podria esdevenir. Molts són els rumors que estan a l'aire sobre la nova relació entre la filla d'Isabel Preysler i el jove empresari.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i Hugo Arévalo
El nou xicot de Tamara Falcó, Hugo Arévalo | CatalunyaDiari

Fa només dos dies des que Tamara conegués Hugo Arévalo, però sembla que s'estava il·lusionant amb aquest nou amor. Una il·lusió que podria arribar al final després de conèixer una nova suposada lleialtat. El col·laborador del programa Fiesta, Saúl Ortiz, ha assegurat que l'empresari li hauria estat deslleial amb una altra noia.

Tamara Falcó i el nou jove de la seva vida van començar a tenir alguna cosa més que amistat fa unes quantes setmanes. Hem pogut veure'ls junts durant el pelegrinatge al santuari de Lourdes, poc després que Tamara posés punt final a la seva relació amb Íñigo.

A més a més, el concert d'Enrique Iglesias a Qatar va ser un altre dels escenaris on han estat enxampats en una actitud més que afectuosa. El casament al qual van assistir a Abu Dhabi també va ser un altre indici d'aquesta nova relació.

La nit del 18 de novembre

El col·laborador, Saúl Ortiz ha assegurat que la suposada infidelitat va passar la nit del 18 de novembre passat. Hugo Arévalo s'hauria fet un petó amb una altra noia que no era Tamara. Una suposada infidelitat que, segons afirma el tertulià, es feia notar des de fa temps.

Saúl ha esmentat durant el programa que l'empresari feia temps que intentava conquistar aquesta nova noia. Segons sembla, aquest 18 de novembre, entre tots dos s'hauria produït un petó. Un acte que posaria en un lloc dolent l'exparella d'Íñigo Onieva.

A més, el suposat petó hauria passat en un dels locals de la capital en què el mateix Íñigo Onieva treballa com a empresari.

Una gerra d'aigua freda per a l'exparella d'Íñigo Onieva

De moment, desconeixem la reacció de tots dos sobre això. Per aquest motiu, haurem d'esperar per veure si l'exparella d'Íñigo Onieva i el seu 'nou amor' decideixen pronunciar-se sobre aquesta possible deslleialtat. Tanmateix, desconeixem encara si la mateixa Marquesa de Griñón ho veu com una deslleialtat o per contra, no li molesta.

Foto de Tamara Falcó i Íñigo Onieva amb els seus amics
Tamara Falcó amb Íñigo Onieva i Hugo Arévalo | INSTAGRAM (@IONIEVA)

Tot i que ella mateixa ha reconegut que està il·lusionada, en cap moment han confirmat cap dels dos que són parella. Per això desconeixem si es podria parlar d'una infidelitat o no.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp