Foto de Nacho Palau

Nacho Palau rep la notícia més forta en plena lluita contra el càncer

Nacho no dona crèdit a la informació que acaba de conèixer

Nacho Palau continua amb el seu tractament contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar l'estiu passat, i pel qual centra tots els seus esforços per intentar superar-lo com més aviat millor.

En companyia dels seus fills, el seu xicot Cristian Villela i de la seva mare, Lola Medina, també malalta de càncer, Palau acaba de rebre una notícia que significa molt per a Miguel Bosé.

Fa uns dies, la casa que posseïa Lucía Bosé a la localitat segoviana de Brieva hauria estat venuda finalment. I tot després que els familiars de l'actriu haguessin trobat un comprador que els hagi convençut per desfer-se d'aquest habitatge tan especial per a la família Bosé.

Nacho Palau rep una notícia d'impacte

La veritat és que aquesta casa rural ha estat un any i mig a la venda i ara hem sabut quin serà el seu futur. I és que, el nou propietari ha signat un contracte privat on s'arriba un acord per a aquesta compravenda, apunta El Norte de Castilla.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau no esperava conèixer aquesta novetat sobre el seu ex | Europa Press

Una compravenda de la qual ha sortit a la llum que es destinarà a un allotjament rural, cosa que sorprenia molt Nacho Palau. Fa tres anys, Lucía Bosé moria i poc després la seva família posava a la venda aquest immoble. Un habitatge que es localitza a tan sols un centenar de quilòmetres de la capital d'Espanya.

Pel que fa a la casa, té uns 420 metres quadrats i s'havia posat a la venda al mercat immobiliari per l'elevada quantitat de 500.000 euros. Això sí, la família de l'ex de Nacho Palau havia vist que hi havia molt pocs compradors que hi preguntessin i van decidir rebaixar el preu substancialment fins als 400.000 euros.

Nacho Palau ja sap que la casa ha estat venuda

A El Español s'informava que la 'casa blava' en què tant de temps va passar Lucía, hauria tingut un preu el novembre passat per sota dels 350.000 euros.

Imatge de la casa de Lucía Bosé
La casa de Lucía Bosé ha estat venuda | Tripadvisor

Finalment, encara que desconeixem quin ha estat el preu exacte de venda, aquest s'ha reduït força. Així ho informava el conegut digital liderat per Pedro J Ramírez, i possiblement el preu no va sobrepassar els 325.000 a la immobiliària.

Cal assenyalar que aquest habitatge, conegut com la 'casa blava' de Lucía Bosé, va viure una època que no es va posar a la venda. I és que la neta de Lucía, Alma Sofia Villalta, va llogar aquesta casa com a allotjament de vacances per temporades.

Un fet que no va ser gaire fructífer i la família de l'actriu va decidir que el millor era posar-la a la venda. D'altra banda, aquest habitatge destaca per la façana en pedra i la barreja de colors, encara que el blau és el predominant de tots.

L'immoble que s'ha venut per menys del previst

També té un pati davanter pel qual es pot entrar per la planta baixa i on hi ha la cuina, el saló i una xemeneia, tot obert al pati interior. A més a més, aquesta mateixa planta també compta amb un bany, un lavabo, una habitació i una zona comuna.

Ja a la primera planta, la casa té tres habitacions amb bany privat cadascuna, a més d'un dormitori principal extens, un vestidor i un lavabo.

Imatge de Lucía Bosé i Miguel Bosé posant a un 'photocall'
Miguel Bosé ha venut la casa blava de la seva mare morta | Cedida

Pel que fa al saló, podem afirmar que està decorat amb una de les obres de l'artista italià Emilio Farina. Així mateix, té un saló de jocs i una altra habitació addicional més. Respecte a les condicions que posseeix la casa de cara als mesos més freds de l'any, està totalment condicionada i té calefacció de gasoil.

Amb tot, Nacho Palau ha vist com Miguel Bosé venia una casa que no li ha donat gaire benefici a la seva família tres anys després de la mort de Lucía Bosé.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp