Fotomuntatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez.

Christian Gálvez confessa si realment és feliç amb Patricia Pardo

Christian Gálvez ha sigut molt clar sobre la seva vida personal

Christian Gálvez ha viscut un any complicat per una banda i molt feliç per una altra. I ara que el 2022 arriba al seu final, el presentador ha volgut fer un balanç. Balanç en què, per descomptat, no ha dubtat a comptar amb la seva actual parella, Patricia Pardo.

Exactament ha explicat si està content amb ella, amb la qual es va convertir en portada de revista només sortir a la llum el seu romanç.

Christian Gálvez parla de la seva felicitat al costat de Patricia

L'expresentador de Pasapalabra va sorprendre tothom el Nadal passat revelant que trencava el seu matrimoni amb Almudena Cid. Semblaven la parella perfecta i aquesta ruptura va agafar per sorpresa, com també l'exgimnasta, que ha patit molt per la separació. I és que, segons sembla, va ser Christian qui, d'un dia per l'altre, va decidir tancar aquesta pàgina i començar-ne una de nova.

Tot just tenir lloc la fi d'aquesta relació, van començar a sorgir rumors que ell tenia un nou amor. Finalment, va ser al mes de març quan es va confirmar, ja que ell i Patricia van ser enxampats passejant junts i feliços. D'aquesta manera, van confirmar un romanç que s'ha anat consolidant, tant que fins i tot ja estan vivint junts amb les filles d'ella.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Christian Gálvez és conscient que la seva relació actual va generar un gran enrenou mediàtic | Europa Press

Precisament d'aquesta nova etapa personal que afronta ha estat preguntat Gálvez en una entrevista que li ha realitzat la revista Pronto. I la veritat és que no ha pogut ser més contundent sobre la felicitat que regna a la seva vida. Així, ha dit: «faig un balanç positiu del 2022».

«Estic en un moment molt, molt feliç. He descobert que tot allò que em fa feliç és millor que es quedi per a mi. Soc molt feliç de portes endins», confessa.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan molt feliços | Europa Press

D'aquesta manera ha deixat clar que ara és més curós que mai amb la seva vida personal, potser perquè les filles de Pardo són menors. I, sobretot, que està encantat i vivint una de les etapes més importants i plenes.

Està il·lusionat i enamorat de la seva noia, i bona mostra és que recentment han fet una escapada junts a Viena. Viatge del qual ella ha compartit diverses imatges en xarxes i que han servit al presentador per dedicar-li un missatge romàntic. En concret, li ha escrit: «El millor regal de Nadal ets tu».

Christian Gálvez, il·lusionat amb el seu nou projecte

L'exmarit d'Almudena Cid també somriu a nivell professional. El motiu és que, després del seu 'fracàs' amb el programa Esta noche gano yo, torna avui a Telecincoi ho fa amb un nou concurs. Porta per títol 25 palabras, espera que sigui tot un èxit d'audiència i està produït per la productora d'ell, Fénix Media.

Christian, a l'esmentada entrevista, ha exposat sobre això: «Torno amb il·lusió. Tenim dipositades moltes esperances, energia i ganes en aquest format. Esperem que duri molt de temps i puguem captar l'interès de l'audiència».

Primer pla de Christian Gálvez.
Christian Gálvez està molt il·lusionat amb el nou concurs | GTRES

Així mateix, ha reconegut que «trobava a faltar treballar amb el meu equip després de la pandèmia. M'agrada la cultura, l'entreteniment i la divulgació. Quan trobes un format que val la pena, ets millor professional i et sents més feliç».

Tot seguit ha explicat que aquest nou concurs, en què participaran famosos i ciutadans corrents, consta de 50 minuts. En aquest, tots els esmentats hauran d'enfrontar-se a diferents proves, en les quals hauran de demostrar el sentit de l'humor, l'agilitat mental i també la intuïció.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp