Anabel Pantoja i  Omar Sánchez

L'exmarit d'Anabel Pantoja confirma el que ja era un secret de domini públic

Anabel Pantoja ja no vol saber res del seu ex

Anabel Pantoja ha començat una nova etapa a la seva vida. La 'influencer' acaba de retrobar-se amb el seu noi, Yulen Pereira, qui havia viatjat fins als Estats Units per competir amb la selecció espanyola d'esgrima.

I és que Anabel i Yulen travessen per un molt bon moment. Des que tornés, la parella no ha parat de compartir moments junts a les xarxes socials. Per exemple, dissabte passat anaven a un sopar molt especial en què no podien separar-se.

Encara que en l'àmbit familiar, a Anabel Pantoja li podria anar millor. Sí, perquè acaba de perdre al seu pare, una garrotada molt dura que ha posat de cap per avall la sintonia al clan Pantoja. I tot degut al fet que Bernardo ha deixat darrere seu un reguitzell d'actes desgraciats per a la família.

Imatge de Yulen Pereira i Anabel Pantoja fent-se un petó
Anabel Pantoja besant Yulen Pereira a la televisió, on va néixer el seu amor | Telecinco

També ha estat testimoni indirecte de l'enamorament d'Omar Sánchez a la televisió. El canari i exmarit d'Anabel Pantoja participava en l'últim 'reality' de Telecinco, Pesadilla en el Paraíso. Lloc on ha decidit obrir els seus sentiments i el seu passat.

Una cosa que la neboda de la 'tonadillera' sap de primera mà, ja que Yulen i Anabel es van conèixer quan van ser concursants de Supervivientes. Des de llavors, el focus ha estat posat sobre ells.

Ara, però, estaria sobre la recent parella formada per Omar Sánchez i Marina Ruiz. I és que, fa poc temps, anunciaven que marxaven a viure junts a Madrid.

Unes dates reveladores per a les parelles

Però abans d'això, deuen passar per la qual, per a molts, és una prova de foc: el Nadal. Aquestes són les primeres dates que passarien junts. Les darreres, el canari les va passar amb la seva exdona, Anabel Pantoja.

Cal recordar que tots dos van posar fi al seu matrimoni després de quatre mesos casats. El seu casament va estar embolicat en moltes polèmiques, fins i tot van estar a punt de suspendre les noces. Però no ho van fer per respecte als convidats i a tot allò que havien preparat.

«Omar i jo vam muntar el nostre arbret a les Canàries. Ell deia que feia molt que no hi posava un. Així que hem cridat a l'esperit de Nadal i al ritme de nadales flamenques hem posat el nostre arbre nadó», deia Marina a Instagram.

La mediàtica parella està gaudint al màxim els primers mesos de relació, plens d'il·lusió i màgia d'aquests dies d'amor. A través del seu perfil a les xarxes socials, fan partícips els seus seguidors de tot el que fan.

Tot i això, n'hi ha alguns que sembla que no confien en aquesta cara que mostren el canari i la cordovesa. Entre ells hi ha Belén Esteban, molt amiga d'Anabel Pantoja.

Per la seva banda, la 'influencer' també estaria passant el primer Nadal amb l'esportista. De fet, Yulen i la seva xicota s'haurien acabat de traslladar a la seva caseta de l'amor. Així doncs, sembla que l'amor ha somrigut a tots dos, això sí, a cadascú pel seu compte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp