Anne Igartiburu molt seriosa entre el públic en un acte cultural

Anne Igartiburu trenca a plorar recordant la seva mare: «Massa jove»

La presentadora basca ha recordat el duríssim moment que va viure amb setze anys quan va perdre a la seva mare

Anne Igartiburu s'ha sincerat al programa 'Un año de tu vida' i ha parlat del duríssim moment que va suposar la pèrdua de la seva mare. La seva bona amiga, Toñi Moreno, ha estat xerrant amb ella sobre el dur tràngol que va haver de viure la presentadora quan tan sols era una adolescent.

La mare d'Anne Igartiburu va morir en un tràgic accident quan ella tenia setze anys. «La meva mare va morir salvant-li la vida als altres, buscant a un nen que després no va aparèixer. Era voluntària de Protecció Civil i va morir en un rescat, ella i la resta de persones que anaven en l'helicòpter», ha explicat amb els nervis a flor de pell i emocionant a Toñi Moreno.

Anne va perdre a la seva mare quan encara era molt jove: «Va morir molt jove, quan les trobes més a faltar. Era mestra d'escola i ho va deixar tot per amor... Quan va morir jo acabava d'arribar d'estar becada als Estats Units, portava a casa quatre dies i em vaig trobar amb l'absència de la mare. La vaig trobar molt a faltar en els moments més complicats de l'adolescència, portar la casa endavant amb un pare desanimat que es quedava sense la seva companya, un germà més petit... Això m'ho he treballat».

Anne Igartiburu confessa que li parla molt als seus fills de la seva mare

A més, Igartiburu ha explicat que, fins i tot, fent la llista de les seves noces va escriure el nom de la seva mare al costat de la del seu pare. «En aquests moments tan importants és quan t'adones de totes les vegades que et fa falta. El meu casament, quan tens un nadó, quan et planteges deixar la carrera o dir que sí a una feina... Això et fa ser prudent, i saps que algú o alguna cosa t'està acompanyant en el camí».

Anne Igartiburu viu dia a dia recordant a la seva mare i ha confessat que li parla molt als seus fills d'ella. Sense dubte, una entrevista que ha commogut al públic i teleespectadors del programa 'Un año de tu vida', on la basca s'ha obert, com poques vegades ho ha fet, parlant de la seva vida privada en un plató de televisió.