Imagen de archivo de Anabel Alonso

Anabel Alonso ataca Amancio Ortega i rep la seva pròpia medicina

L'actriu mai oculta els seus pensaments més personals

Si hi ha algú que no dubta a revelar públicament els seus pensaments a través de les xarxes socials, aquesta és Anabel Alonso. L'actriu acostuma a debatre amb els internautes sobre diferents qüestions, arribant a expressar una opinió contrària.

L'última polèmica que ha generat en xarxes socials s'ha produït després de publicar una piulada que tenia com a protagonista a Amancio Ortega. En ell, l'actriu contestava a la reflexió que realitzava un internauta sobre les ajudes que rebia Inditex i el cinema.

«Inditex va pagar 1.874 milions en impostos i demana una ajuda de 100 milions. El cinema va pagar 90,5 milions via IVA i rebrà en ajudes 170 milions d'euros. Inditex deixa un saldo de 1.774 milions i el cinema pèrdues de 79,5», sentenciava l'usuari deixant entreveure que els diners invertits en la indústria del cinema no retornava beneficis.

«Aquests titellaires subvencionats...Ai no, calla», sentenciava Anabel Alonso al mateix temps que adjuntava una notícia del diari 'Última Hora' en la qual es parlava de l'última petició d'Ortega de 100 milions d'euros dels fons europeus per a aixecar la seu d’ Arteixo.

Després d'aquest encreuament de tuit, molts usuaris es feien ressò de la lluita dialèctica entre el tuiter i l'actriu. No obstant això, era finalment un altre usuari qui deixava quedar malament a la intèrpret després de publicar un tuit que la desacreditava per complet. «Inditex demana l'ajuda. Amancio Ortega és l'accionista majoritari. Confoneu propietari i gestor. La pregunta és, per ignorància o per difamar?», sentenciava el tuit.

Lluny d'intentar excusar-se, la susdita no dubtava a respondre el missatge amb un escarit: «Et retuites a tu mateix. Meravella!». Sens dubte, una resposta que ha deixat entreveure la confusió de l'actriu.

Poques ajudes per al cinema

Sens dubte, no és d'estranyar la ràbia d’Anabel cap a aquesta mena de comentaris. I és que el cinema es troba totalment desemparat davant la crisi del coronavirus.

A mitjans d'agost, el BOE publicava la convocatòria d'ajudes al cinema i s'establia la quantitat màxima de 8.000 euros per a les sales amb única pantalla. Moments complicats pel món de la cultura on l’actriu Anabel Alonso no dubta en publicar les seves opinions més personals.