El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

L'única cosa que fa que Kiko Rivera recuperi el somriure després de dies difícils

El jove travessa una gran crisi emocional i professional

Kiko Rivera està travessant una mala situació després de sortir a la llum la seva infidelitat comesa cap a Irene Rosales mesos enrere. El fill d'Isabel Pantoja ha tornat a la televisió i s'ha sincerat en 'Sábado Deluxe', on ha confessat diverses deslleialtats a la seva dona en el passat i recaigudes en les drogues.

«Segueixo tenint dependència a les drogues. Hi ha nits que no puc dormir que fins i tot ploro. He preferit deixar de treballar en la nit per no caure en les temptacions, em costa moltíssim», ha afirmat Kiko Rivera al plató de Telecinco.

Kiko Rivera travessa una depressió

Per si no fos prou, el DJ està vivint un mal moment laboral derivat de la crisi del coronavirus. Després de la prohibició de l'oci nocturn, Kiko Rivera ja no ha percebut ingressos en concepte de 'bolos' i festes. «No sóc feliç amb el que he aconseguit en el meu treball. Em sento defraudat, em sento un inútil», deia molt decebut. Aquesta situació l'ha fet tocar fons i li preocupa que la depressió que pateix pugui portar-lo novament a recaure a les drogues.

«Sempre tinc el dimoni a l'espatlla i estic en alerta vermella. Sempre(...). He tingut recaigudes, diverses. Actualment estic bé, però últimament tinc pensaments molt dolents, i com caigui una altra vegada en això ja podem plegar», ha assegurat Kiko Rivera en 'Sábado Deluxe'.

Kiko Rivera, a punt de plorar, després de les paraules de la seva mare a 'Dissabte Deluxe'
Isabel Pantoja ha cridat al programa per parlar amb Kiko Rivera | Mediaset

Tot i la mala situació personal que travessa, Kiko Rivera compta amb el suport de la seva dona i de tota la seva família. Aquest mateix dia, la seva mare, Isabel Pantoja, va connectar en directe amb el plató per fer-li saber que no està sol.

«Saps el mal que està el món de la cultura ara. Si no pots treballar i la teva dona és la que ha de portar els diners a casa no passa res, no has de sentir-te malament. Mai et deixaré que estiguis a terra ni trist. No t'ho permetré, et fas mal tu i fas mal a les persones que t'estimem», ha assegurat la 'tonadillera'.

Kiko Rivera somriu de nou per un esdeveniment familiar

Precisament, ha estat un gran esdeveniment familiar el que ha tornat el somriure a Kiko Rivera. El DJ ha rebut amb molta emoció la notícia del compromís de la seva germana Isa Pantoja amb Asraf. El passat cap de setmana van saltar a la llum a 'Socialité' les imatges inèdites del 'Míster Univers' de genolls demanant-li a la seva noia matrimoni.

El model va aprofitar la seva romàntica visita al complex arqueològic Medina Azahara, a vuit quilòmetres de la ciutat de Còrdova, per a fer realitat una petició de mà que Isa Pantoja feia un temps que estava esperant. La filla de la 'tonadillera' i el model ja havien anunciat fa un temps la seva intenció de passar per l'altar, però la crisi del coronavirus va retardar qualsevol pla de casament.

Ningú esperava que el compromís se segellés de forma tan ràpida i inesperada. Ni tan sols el seu propi germà, a qui la notícia va sorprendre i alegrar a parts iguals. Kiko Rivera va voler mostrar el seu suport a la parella a través de les xarxes socials i va enviar un bonic missatge a la seva germana.

«Enhorabona, germana @isapantojam, et desitjo que siguis feliç per la resta dels teus dies. M'emociona veure la teva evolució i canvi. Comptant els dies estic ja. Serà un dia inoblidable, estic segur! Avui sens dubte (perquè m'acabo d'assabentar) comença el dia d'allò més alegre!», escrivia Kiko Rivera a Instagram.