Paula Echevarría i Miguel Torres agafats de la mà a l'areoport

El significat ocult del nom del bebè de Paula Echevarría i Miguel Torres

La parella ha compartit amb els fans de les seves xarxes socials detalls molt entranyables

El significat especial de Miguel, el nom escollit per al bebè

Juntament amb l'alegre notícia que estan esperant un nen, també han revelat quin serà el nom que portarà el petit, que es dirà Miguel, com el seu pare. Aquest nom és d'origen hebreu i significa «el que s'assembla a Déu» i, per tant, algú pròxim a ell, en qui confiar i en qui creure.

A través d'una foto molt bonica en el compte d'Instagram de l'actriu, on s'ha fet pública la notícia. En la instantània apareixen Paula Echevarría i Miguel Torres vestits completament de blau, amb globus blancs i blaus, i altres globus rere d'ells també en blau que conformen la frase «És nen».

En la publicació, han rebut una infinitat de comentaris positius i de felicitacions cap a la parella. «Ai quina felicitat!! Les nostres més sinceres felicitacions i auguris per a vostès! Per a Dani!!! I que vingui ple del millor aquest petitó» o «Enhorabona família! Quina alegria! Que maco sortirà amb els dos pares que té», són només alguns exemples.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miguel Jr.

Una publicació compartida de ᴘᴀᴜʟᴀ ᴇᴄʜᴇᴠᴀʀʀɪᴀ (@pau_eche) el

L'actriu compta amb gairebé tres milions de seguidors a les seves xarxes socials i no dubta a compartir amb ells el seu dia a dia i el seu embaràs. A més, allà puja imatges de les seves rutines d'exercici i dietes saludables amb les quals manté la seva espectacular figura i un bon estat de salut.

Paula Echevarría té una entrenadora personal que sempre està al seu costat per aconsellar-la i ensenyar-li els exercicis que més s'adapten a les seves necessitats. En aquest cas, l'ajuda a adaptar els seus entrenaments diaris al seu embaràs.