El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Bertín Osborne no pot ni veure un presentador català: «Està emprenyat amb nosaltres»

El presentador de Telecinco no va encaixar bé una de les bromes del programa

Bertín Osborne ha rebutjat en múltiples ocasions anar com a convidat a ‘Late Motiv'. El programa de Movistar+ presentat per Andreu Buenafuente ha volgut comptar amb la presència del cantant en el seu plató. 

No obstant això, tal com ha revelat el mateix còmic, Bertín Oborne s'ha negat a acudir per rancors cap a la seva persona i el format.

L'entrevista de Buenafuente a Concha Velasco

Es tracta d'una revelació que Buenafuente ha realitzat durant la seva última entrevista amb Concha Velasco. L'actriu va acudir dilluns passat al programa per a promocionar la seva nova obra de teatre 'La habitación de María' i va aprofitar per a fer un repàs de la seva vida.

Des de la seva estreta relació amb el còmic fins a l'autògraf que li va signar Steven Spielberg mentre rodava ‘El imperio del sol' i que porta sempre en la bossa. La veritat és que Concha Velasco no va defugir de cap tema, ni tan sols de la seva entrevista amb Bertín Osborne.

La veterana actriu va ser preguntada per la seva recent participació en el programa del cantant en Telecinco. Concha Velasco va ser entrevistada a ‘Mi casa es la tuya’ i va quedar molt satisfeta amb el format. «Em va semblar un programa molt bonic, li tenia molta por, perquè ja sabem com és, però es va portar molt bé», explicava l'actriu en referència a Bertín Osborne.

Buenafuente revela el motiu pel qual Bertín Osborne no va al seu programa

En aquest moment, Andreu Buenafuente va aprofitar per a treure a col·lació la seva relació amb el cantant, a qui ha convidat sense èxit al seu programa en diverses ocasions.

«Li he convidat diverses vegades a ‘Late Motiv' i no vol venir. Sembla ser que li van fer mal uns ‘sketches’ que vam fer aquí» deia el marit de Silvia Abril amb un gest irònic.

El presentador de Movistar+ es referia particularment a una paròdia a Bertín Osborne realitzada en el seu programa. Encara que han estat molts els’ sketches’ còmics de ‘Mi casa es la tuya’ en ‘Late Motiv' , va haver-hi un que va molestar especialment al cantant.

En aquella ocasió, el fals Bertín protagonitzat per Javier Quero va entrevistar a Hitler en la secció del programa  anomenada ‘En la mía o en la mía’». Es tractava d'una paròdia realitzada després d'unes declaracions del cantant a 'Vanity Fair', on confessava que la seva entrevista somiada seria precisament amb el dictador alemany per a «saber el que té un ‘tío’ com aquest al cap». 

La paròdia no va ser ben rebuda per Bertín Osborne, que va arremetre contra Buenafuente per treure de context les seves paraules. De fet, ho va qualificar d'«un absolut miserable per haver fet això». 

«Han agafat un tros d'una entrevista que em van fer, l'han tret i no és el que vaig dir» va explicar el cantant en aquells dies en una entrevista concedida a 'El Correo'. Tot fa indicar que el presentador encara li guarda rancor a Buenafuente per aquell fet i prefereix no acudir al seu programa com a convidat.