Imatge de la Família Reial

La petició de Felip a Letícia i les filles en públic que Elionor ha entès perfectament

La família es troba visitant Somao durant aquests dies

La Família Reial va fer la tradicional visita rural al municipi distingit com a Poble Exemplar d'Astúries, que enguany ha estat Somao, amb motiu de la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries que es va celebrar divendres passat dia 16 d'octubre. 

Així, Felip i Letícia van passejar al costat de les seves filles i Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, pels carrers d'aquesta localitat i allí es van trobar amb grans personalitats de la comunitat, com el President d'Astúries, el President de la Fundació Princesa d'Astúries o el President de la Junta General del Principat d'Astúries

Però el que més va cridar l'atenció d'aquest dia va ser quan les tres dones de la Zarzuela, Letícia, Elionor i Sofia van decidir alleugerir el pas i van deixar enrere al rei d'Espanya, que estava conversant amb Maroto.

Va ser en aquest moment quan el fill de la reina Sofia va començar a fer gestos amb les mans a la princesa d'Astúries perquè caminessin més a poc a poc i es tornessin a trobar.  Després dels senyals del seu pare, la princesa Elionor, qui està a punt de complir 15 anys, va alertar a la seva mare i a la seva germana de la demanda de Felip i llavors les tres es van girar i es van unir novament amb ell i amb el seu desig de finalitzar el recorregut tots junts i units. 

El detall de Felip a Letícia

Precisament aquests dies farà un any des que Felip i Letícia van compartir un dels gestos més afectuosos que recordem d'ells. Va ser el novembre de 2019 en la seu del Consell General del Poder Judicial quan la reina va rebre el premi de l'Observatori contra la Violència Domèstic i de Gènere 2019 com la «personalitat més destacada».

L'encarregat de lliurar-li aquest guardó va ser ni més ni menys que el seu marit, qui no va dubtar a donar-li dos tendres petons en la galta. Alguna cosa que va generar moltes especulacions, ja que malgrat ser un senyal molt comú en aquesta mena de situacions, els membres de la Família Reial no acostumen a fer mostres d'afecte en públic.