Chelo Cortés

Revelen la cara amagada de Chelo García Cortés que li pot enfonsar la vida

La col·laboradora de 'Sálvame' es creu la reina dels avions

La veterana col·laboradora de 'Sálvame', Chelo García Cortés, ha tornat a saltar a la palestra per convertir-se en la primera concursant del nou format 'Quiero dinero', un xou televisiu en el qual els col·laboradors tindran l'oportunitat de guanyar molts diners si superen un seguit de reptes i proves extremes que els proposarà l'organització de l'espai.
 

Des d'aquest moment i segons l'equip del programa, no han deixat de sonar els telèfons de la redacció per a destapar la veritable cara de la tertuliana, una cara que seria del tot desconeguda i molt més distant del que s'acostuma a mostrar la periodista en les seves intervencions televisives. El programa ha mostrat el testimoniatge d'una hostessa de vol que ha atès a Chelo en molts dels seus viatges entre Barcelona i Madrid, la ciutat en la qual viu i en la qual treballa respectivament.

 

Segons el testimoniatge, la col·laboradora es mostra sempre molt altiva i considera que ha de rebre un tracte avantatjós respecte a la resta de viatgers per què treballa en televisió i és coneguda. Aquesta empleada del món aeri ha admès que a vegades han complert els seus desitjos en algunes ocasions, però que quan no l'han pogut fer aquesta ha perdut els papers i s'ha pres la llei pel seu costat.

 

Chelo es creu la reina dels avions, segons confirma una hostessa de vol

La col·laboradora veu com una ofensa el fet d'haver de fer cua al costat de la resta de viatgers, a més, s'enfada quan li demanen que la seva gossa vagi dins del 'transportí' i no damunt d'ella, perquè de fer-ho estaria incomplint les lleis aèries que contemplen directament que les mascotes han d'anar tancades per a no molestar a la resta de passatgers i causar problemes majors.

Per si no n'hi hagués prou, i segons informa la mateixa testimoni, Chelo també demana aigua per al seu gos al personal dels avions i es canvia de seients per a poder tenir una fila per a ella sola. De moment, García Cortés ha negat els fets però el programa ha assegurat que hi ha més testimoniatges que apunten cap a aquesta mateixa línia.