La feina curiosa de la dona de Santiago Segura i com es van conèixer

El còmic i cineasta s'ha sincerat amb Toñi Moreno

Santiago Segura presentant 'Padre no hay más que uno 2' a l'Ocine de Badalona
Santiago Segura a l'estrena de 'Padre no hay más que uno 2' | Ocine Màgic Badalona

Toñi Moreno ha tret el costat més sentimental i íntim de Santiago Segura. El còmic és molt reservat amb la seva vida privada i no sol parlar de la seva dona davant els mitjans de comunicació, però en aquesta ocasió s'ha sincerat davant la periodista sobre l'amor de la seva vida. «Parlo poc d'ella perquè em fa pudor, però és el millor que m'ha passat a la vida», diu Santiago Segura a Toñi Moreno, segons recull en el seu bloc de 'Lecturas'.

El curiós treball de María Amaro, la dona de Santiago Segura

Des de fa més de dues dècades, l'actor i director comparteix la seva vida amb María Amaro amb la qual té dues filles en comú: Calma i Sirena. La parella es va conèixer l'any 1998, durant el rodatge de la primera pel·lícula de 'Torrente', ja que la seva dona també treballa en el sector audiovisual.

No obstant això, a diferència de l'actor, la seva tasca sol ser darrere de les càmeres. Resulta que María Amaro és una gran professional en el món del cinema i de la televisió, on treballa com a maquilladora des que tenia 19 anys. Ella s'encarrega que tots llueixin perfectes davant la pantalla.

María Amaro i Santiago Segura: 20 anys de relació i dues filles

Santiago Segura es va enamorar d'ella a primera vista, tot i que tampoc va ser fàcil conquistar-la. «Vaig estar deu anys perseguint-la fins que em va dir que sí», diu el director. L'humorista va haver de conquistar-la amb una tàctica basada en la persistència, però també en l'afecte constant.

«Tampoc és que sigui una tàctica, és una mica evident, pura lògica, tractar a l'altra persona genial, escoltar-la, afalagar-la, obsequiar-la, consentir-la. Qui no vol sentir-se ben tractat?», assegura Santiago Segura a Toñi Moreno.

A més de parlar de l'amor de la seva vida, el còmic ha tret el seu costat més romàntic. «No he tingut moltes històries d'una nit, lluny del que s'explica. He sigut molt enamoradís. He tingut històries llargues i amb gent maca. Al final, tots volem ser estimats. Com deia Sabina en una cançó: Vaig tenir dues dones però vaig estimar més a la que més em va estimar», ha recollit Toñi Moreno al seu bloc de 'Lecturas'.

Mentrestant, Santiago Segura continua imparable després de l'estrena de la seva pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2' en plena pandèmia. Tot i els mals pronòstics, la pel·lícula ja s'ha convertit en un èxit de taquilla.


Comentaris

envia el comentari