Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós

A la llum un antic vídeo d'Asraf Beno i perilla la seva estratègia a 'Supervivientes'

El futur d'Asraf Beno a 'Supervivientes' podria capgirar-se

Asraf Beno ha estat la gran revelació d'aquesta última edició de 'Supervivientes 2023'. El supervivent anava disposat a donar-se a conèixer al públic més enllà del fet de ser simplement el xicot d'Isa Pantoja i sembla que ho ha aconseguit. Setmana rere setmana, Asraf ha aconseguit anar avançant al concurs i convertir-se en un dels favorits per colar-se a la final del 'reality' més extrem de la televisió.

Tot i això, un vídeo antic d'Asraf, on es mostra el seu comportament amb Isa a 'La casa fuerte 2', podria fer perillar el bon concurs que el model està fent. Les xarxes han mobilitzat ràpidament aquest moment que va protagonitzar Beno al 'reality' i que no el deixaria en gaire bon lloc. Està en perill l'estratègia que ha fet servir per arribar a la final.

Asraf Beno, assenyalat per un vídeo del passat

'Supervivientes 2023' és ja a la recta final i el 'reality' està cada vegada més a prop d'acabar. Les tensions i les emocions estan a flor de pell i els concursants ho estan donant tot per poder colar-se a la final del programa. Hi ha certs noms que ja sonen amb força i un és el d'Asraf Beno.

Imatge d'Asraf Beno a 'Supervivientes'
El concurs d'Asraf Beno està en perill. | Telecinco

El model està aconseguint captivar el públic i apunta a ser un dels favorits per passar a la final. Asraf protagonitzava un emocionant enfrontament a la 'Noria Infernal' amb Bosco, on els dos concursants aconseguien passar la barrera dels 15 minuts i convertir-se en finalistes.

Sense cap dubte, l'estratègia d'Asraf Beno a 'Supervivientes 2023' és clara: llaurar fondo. Tanmateix, potser aquesta estratègia es capgiri per un vídeo que ha començat a prendre força a les xarxes socials. Es tracta d'un enfrontament tens que van protagonitzar Asraf i Isa Pantoja a 'La casa fuerte'.

El model va treure el tema de l'adopció a Isa Pantoja, cosa que no va agradar gens a la 'influencer' i va acabar en una discussió. Isa va optar per abandonar el lloc perquè la situació no empitjorés. Els usuaris de xarxes socials no han vist això amb bons ulls, més aviat tot el contrari, i han estat molt crítics amb Asraf. Podrà això posar en perill el seu concurs a 'Supervivientes'?

Asraf es queda sense suports a Hondures

Les últimes hores no estan sent gens fàcils per a Asraf Beno a Hondures. El concursant s'està quedant sense suports a l'illa. Encara que semblava que havia aconseguit lligar caps amb Adara Molinero, tot s'ha tornat a enfonsar i la madrilenya no vol continuar tenint relació amb el xicot d'Isa Pantoja.

Imatge d'Asraf Beno i Adara Molinero abraçant-se en 'Supervivientes 2023'
Asraf perd el suport de tots els seus companys a 'Supervivientes 2023'. | Mediaset

Adara arribava fins i tot a amollar-li que «no entenc com et fas el dolgut, és el que has estat fent-me tu moltes setmanes, l'únic que t'importa és el concurs». Sembla que els dos supervivents mai no arribaran a congeniar.

D'altra banda, Jonan Wiergo tampoc no sembla voler tenir res a veure amb Asraf. L''influencer' es queixava de la manera amb què Beno actua amb la resta de companys, fins i tot l'han titllat d'arlequí per canviar d'arguments.

D'acord amb les paraules d'Asraf, sembla que el supervivent és més que conscient d'aquesta situació en què s'està quedant sense suports. «Tenia moltíssim suport d'Adara i ja no ens emportem tan bé. Amb Jonan també m'emportava bé, però amb això s'ha separat una mica, aleshores em sento una mica sol», revelava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!