Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi i Antonella Roccuzzo

Antonella, la dona de Leo Messi, a la cerca de noves amigues a Barcelona

La marxa de Luis Suárez i de la seva dona, Sofía Balbí, la deixa sense una de les seves amistats més fortes

Leo Messi i Antonella Roccuzzo
Antonella, la dona de Leo Messi, a la cerca de noves amigues a Barcelona | cedida

Leo Messi ha estat el protagonista del serial d'aquest estiu per les seves intencions de marxar del FC Barcelona, i malgrat que finalment es quedarà a la capital catalana una temporada més, l'última del seu contracte amb el club, les seves decisions i les del Barça ja han començat a afectar també la gent més propera a ell, com ara la seva família. 

La seva dona, Antonella Roccuzzo, és una de les afectades, de forma indirecta, per tots els canvis que s'estan veient al vestuari blaugrana i que se seguiran veient els pròxims mesos, i és que la marxa de Luis Suárez, que sí que ha estat ja confirmada pel club i pel seu nou entrenador, Ronald Koeman, afectarà també la dona de l'argentí.

Antonela i la dona de Luis Suárez, Sofía Balbí, havien construït una gran amistat després d'aquests anys en què els seus marits han coincidit sobre el terreny de joc, però ara que l'uruguaià abandona Barcelona, la distància farà que sigui més complicat que puguin mantenir el mateix contacte.

De fet, aquesta situació no és nova per a la parella d'amigues, ja que totes dues tenien també una bona amistat amb Daniella Semaan, la dona de Cesc Fàbregas, quan el català jugava al club blaugrana. Les tres formaven un dels cercles més reconeguts de les anomenades WAG —'wives and girlfriends', que en anglès significa 'dones i xicotes—, però ara Antonella haurà de refer el seu cercle si vol quedar totalment desconnectada durant la nova temporada futbolística.

Això, però, no sembla que sigui un problema, perquè ja hi ha qui confirma que Antonella ja s'ha posat en contacte amb algunes de les dones dels altres futbolistes que sí que continuen al Barça aquesta temporada. Una d'elles seria Elena Galera, la dona de Sergio Busquets, a qui Roccuzzo va enviar un missatge ben afectuós fa uns dies: «T'estimo i et desitjo el millor», li va dir per felicitar-la pel seu aniversari.

Messi necessita un altre '9' sobre el camp

La marxa de Luis Suárez, un dels davanters amb qui ha tingut millor sintonia en la llarga trajectòria que ha tingut Leo Messi a Barcelona, farà que el seu paper sobre el terreny de joc sigui més complicat de seguir. Tal com ha recollit 'Mundo Deportivo', Messi i Suárez conformen una de les millors parelles de davanters de tota la història del club, i en els sis anys que han compartit vestuari, la parella acumula 478 gols dels 908 que ha marcat el Barça durant tot aquest temps, és a dir, un 52%. 

A partir d'aquesta temporada, el Barça perdrà aquest referent ofensiu, aquest jugador que es desmarca fàcilment i permet a Messi brillar en segona línia d'atac, i l'argentí haurà de buscar un nou company —o companys— amb qui mantenir una estreta relació sobre el terreny, com podrien ser Griezmann o les joves promeses del club que hauran d'anar agafant pes en l'equip, ja que Messi abandonarà el Barça a finals de temporada.