El drama silenciat d'Antonia Dell'Atte: «Fa dos anys que no veig el meu fill»

La italiana ha explicat el distanciament que hi ha entre els dos

Antonia Dell'Atte a RTVE el 2020
La italiana ha explicat els motius pels quals no veu al seu fill Clemente | RTVE

Ja han passat diversos mesos des de la trista mort d'Álex Lequio. Antonia Dell'Atte, la mare de Clemente Lequio, no ha volgut parlar molt sobre aquest tema, ja que també està molt afectada pel succeït.

En el passat, la italiana va evitar parlar d'Ana Obregón i del seu dol. Cal recordar que les dues han estat arxienemigues durant molts anys, arribant a protagonitzar moments històrics en televisió.

No obstant això, ambdues van signar la pau quan van coincidir a 'MASTERCHEF Celebrity'. La malaltia d'Álex Lequio va fer que Antònia reprengués el contacte amb l'actriu espanyola. «Jo he compartit el dolor, però qui ha de parlar de dolor és ella», ha contestat Dell'Atte a totes les preguntes referents a Ana Obregón que es troba passant el dol amb la seva família.

Antonia Dell'Atte explica la relació que té amb el seu fill Clemente Lequio

Com bé ha dit ella mateixa, no vol tornar a parlar del que va succeir per respecte a Ana Obregón, però sí que ha parlat del seu fill Clemente a la revista 'Diez minutos'. Les declaracions de la italiana han estat molt sorprenents, ja que ha reconegut que fa ni més ni menys que 2 anys sense veure el seu fill. «Fa dos anys que no veig al meu fill Clemente», ha confessat Antonia Dell'Atte a l'esmentada revista.

La italiana ha volgut explicar les raons del distanciament amb el seu fill: «No ens veiem perquè viu a Miami. A veure si puc anar-hi», ha expressat a 'Diez Minutos'. Malgrat això, Antonia Dell'Atte ha explicat que el seu fill està bé i que està intentant seguir amb la seva vida després de la trista mort del seu germà Álex Lequio fa 5 mesos.

A Dell'Atte li encantaria poder estar molt més a prop del seu fill, ja que fa dos anys que Clemente Lequio està instal·lat a Miami i sembla que el seu futur s'ha establert allà. Es dedueix que fa dos anys que el jove també no veu al seu pare Alessandro Lequio. A més, s'ha de recordar que Clemente no va assistir al funeral del seu germà, de manera que encara no s'ha pogut retrobar amb cap membre de la seva família ni a Espanya ni a Itàlia.

Dell'Atte ha volgut recordar que el seu fill estimava molt al seu germà i que li hagués encantat haver tingut més relació amb ell, ja que quan estaven junts s'ho passaven d'allò més bé. Les declaracions de la italiana sobre el seu fill són bastant contundents, ja que sembla que li retregui que hagi estat dos anys tan allunyat.


Comentaris

envia el comentari