Marta López al plató de 'Sálvame'

Salten totes les alarmes sobre Marta López per unes imatges preocupants

La col·laboradora de Telecinco està passant per un mal moment

Sense cap mena de dubte, el famós 'Merlos Place' ha estat un dels 'culebrons' més famosos d'aquest 2020. La infidelitat d'Alfonso Merlos va deixar Marta López completament trencada. La col·laboradora de Telecinco va acaparar pràcticament tot el protagonisme a tots els programes de la cadena.

La vida de l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha canviat per complet durant aquest fatídic 2020. Marta López va veure com la seva parella, Alfonso Merlos, estava tenint una relació paral·lela amb Alexia Rivas. La col·laboradora de 'Sálvame' es va sentir molt humiliada per tot el que estava passant.

Un temps després, Marta va afirmar que el millor que li podia haver passat era allò, ja que s'havia adonat que Merlos no era aigua clara. El periodista va iniciar una relació sentimental amb Alexia Rivas, que ha durat molt poc, ja que aquest estiu la parella ha posat punt final a la seva relació.

Pel que fa a Marta López, el seu estiu no ha estat el millor de tots, ja que després del seu fals positiu en coronavirus va ser fulminantment acomiadada de Telecinco, que va prendre aquesta decisió arran de la poca serietat i professionalitat de la col·laboradora.

La nova vida de Marta López

Un temps després, Marta López va ser readmesa. Ara, quatre mesos després del 'Merlos Place', pren protagonisme per la seva estranya relació amb Efrén Reyero. El polígraf de 'Sábado Deluxe' va determinar que l'extronista no està enamorat de Marta.

Un dur tràngol per la col·laboradora, que en el seu retorn ha preocupat molt als seus seguidors per l'estat físic que presenta. L'última publicació que ha fet al seu Instagram ha generat un important enrenou pel seu nou físic. Els fans de la col·laboradora de Telecinco estan molt preocupats perquè consideren que està molt prima.

L'exparella d'Alfonso Merlos va reconèixer públicament que, després de la seva ruptura i del seu acomiadament, va sentir una enorme tristesa que li va fer perdre les ganes de fer coses. Ara semblava que tot li anava millor, però a jutjar pel seu canvi físic, sembla que Marta López no s'ha recuperat del tot. Els fans no s'han preocupat pel fet d'estar prima, ja que tothom és lliure de fer el que vulgui amb el seu cos, sinó per l'aspecte sorprenent que presenta després d'haver passat aquesta mala ratxa personal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Marta López (@martalopeztv) el