La proposta d'Antonia Dell'Atte a Ana Obregón per la mort d'Álex

L'exdona d'Alessandro Lequio opina sobre el que necessita Ana Obregón

Antonia Dell'Atte amb mascareta i pèl blau al programa 'Llaços de Sang' de TVE. Dimecres 29 de juliol de 2020.
Antonia Dell'Atte s'ofereix com a guia espiritual d'Ana Obregón | TVE

Antonia Dell'Atte va visitar el programa 'Lazos de Sangre' de TVE on va explicar la seva nova filosofia de vida plena de misticisme. Durant l'entrevista que Boris Izaguirre li va fer a l'exdona d'Alessandro Lequio, es van fer diverses al·lusions a Ana Obregón i a la mort del seu fill Álex. Dell'Atte es va sincerar sobre el que ha estat el pitjor moment en la vida de l'actriu.

Després de l'abraçada que totes dues van protagonitzar a 'Masterchef Celebrity', un gest que va servir on per posar punt final a la seva enemistat de forma pública, l'exmusa d'Armani ha opinat sobre allò que necessita Obregón en aquests moments tan dolorosos i complicats: «Necessita un ajut espiritual, i a mi m'agradaria ser el seu guia. Crec que es podria evitar tant dolor».

«Vull ser la guia espiritual d'Ana Obregón»

L'accident amb un para-sol que va patir Antonia Dell'Atte i que va estar a punt de costar-li la vida ha fet que l'exmodel vegi les coses d'una altra manera i s'hagi adonat d'allò que realment importa. «Vull ser la guiaespiritual d'Ana Obregón i estic disposada a ajudar-la. Sé distingir el bé del mal. Tinc tan bé per donar, que el vull regalar» deia sense cap mena de pudor.

Dell'Atte també va explicar que, després de la mort d'Álex, va enviar un missatge a Ana Obregón i AlessandroLequio però que mai va arribar a obtenir resposta. L'exmodel va continuar amb les seves enigmàtiques paraules: «Ana tindrà tota la meva solidaritat sempre que ella digui la veritat, això la farà lliure. La veritat et fa lliure, i per no ser sempre víctima cal dir la veritat. La veritat és crua, nua i fa mal».

Antonia Dell'Atte amb mascareta d'encaix durant la seva entrevista a 'Llaços de Sang' de TVE. Dimecres 29 de juliol de 2020.
Després de l'accident amb el para-sol, Antonia Dell'Atte està en una fase de la seva vida molt espiritual | TVE

L'exdona de Alessandro Lequio també va recordar l'abraçada que les dues van fer-se a 'Masterchef': «L'abraçada va ser per donar-li el meu suport i la meva solidaritat i no cometre els mateixos errors. Es pot enterrar el passat, però cadascuna que assumeixi la seva culpa. Un ha de redimir» va sentenciar obertament Antonia Dell'Atte.


Comentaris

envia el comentari