Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez señalando con el dedo

Publiquen la foto que desmunta les crítiques als toros de Jorge Javier Vázquez

Les xarxes socials li han recordat el aficionat que era a el món del bou
Jorge Javier Vázquez assenyalant amb el dit
Jorge Javier Vázquez, criticat pels usuaris de xarxes socials que li recorden l'època que anava als toros | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez ha estat objecte de les crítiques després de sortir a la llum a 'Sálvame' la participació de Morante de la Puebla, López Simón i Juan José Padilla en baralles de galls «il·legals» en ple confinament. Ha estat Morante el qui ha sortit al pas de les dures crítiques del programa de Telecinco.

El famós torero s'ha despatxat a gust contra Jorge Javier Vázquez, presentador del programa diari de Mediaset. Segons ha declarat el torero, les informacions abocades per 'Sálvame' no només «estan orquestrades pel Govern, sinó que l'administració i les seves televisions volen acabar amb el món del toro», assegurava molt enfadat.

Morante va esclatar després del reportatge de 'Sálvame' 

A més, el veterà torero ha explotat contra Jorge Javier Vázquez. «És un dels que cobra del Govern. Sí, sí. Cobra del Govern. Pedro Sánchez va dir en el seu programa que mai el veurien en una plaça de toros. I és l'única veritat que ha mantingut en tot aquest temps», sentenciava el destre en el citat mitjà.

Jorge Javier Vázquez, en la seva joventut en una plaça de toros
La foto de Jorge Javier en una plaça de toros que ha sortit a la llum a les xarxes socials | Xarxes Socials

Fa anys, a 'Hable con ellas', el presentador va assegurar que fa anys va tenir un abonament a La Monumental de Barcelona. «Anava als toros fins que un dia em van convidar a una corrida a Las Ventas, a la barrera, estava El Litri torejant, va tenir una tarda horrorosa. Vaig sentir al toro queixar-se i patir, passar-ho molt malament. Estic convençut que l'animal estava dient: 'Si us plau, mata'm d'una puta vegada, però treu-me ja aquest sofriment'», confessava Jorge Javier.

Si bé, el presentador de 'Sálvame' ha opinat en diverses ocasions que està en contra dels toros, les xarxes socials li recordaven en els últims dies que en el seu passat no li disgustaven tant.