Fotomuntatge d'Antonia Dell'Atte i Ana Obregón

Antonia Dell'Atte torna a ser un maldecap per a Ana Obregón

La italiana ha pres mesures legals contra la seva eterna enemiga

 No és cap misteri que Antonia Dell'Atte i Ana Obregón estan en guerra des de fa temps. L'últim enfrontament que van tenir es va produir arran de les dures declaracions de la italiana contra el seu ex, Alessandro Lequio, que és el pare del fill d'Obregón.

Dell'Atte va acusar Lequio d'haver-la maltractat quan eren parella. I fins i tot va publicar a les xarxes socials la denúncia per maltractaments que va interposar contra ell l'any 1991.

Ana Obregón plorant
Ana Obregón es veurà les cares amb Antonia Dell'Atte als jutjats | GTRES

«Vaig estar tres anys i mig casada amb ell, que em va maltractar físicament i psíquicament. I em sento en el deure de fer aquesta crida a totes les dones que han patit maltractament, que ho denunciïn», sostenia.

A més, va assegurar: «Ho vaig fer per a protegir el meu fill». I afegia que no té «ni odi ni rancúnia. Tinc set de justícia».

El 2004, aquesta denúncia li va servir com a prova davant la justícia per a acusar-lo de maltractador. De fet, compta amb el total suport del seu fill, Clemente, que va viure de prop els fets que la seva mare va relatar

Ana Obregón i Alessandro Lequio de joves
Ana Obregón sempre ha defensat Alessandro Lequio | GTRES

«Estic en contra del maltractament, del bullying i de qualsevol altra forma d'abús, per això la meva mare té tot el meu suport», destacava el jove. «El coratge i la valentia que té són una font d'inspiració no només per a mi, sinó també per a totes les persones que han viscut el mateix».

Per a Clemente, «és penós que a la societat en què vivim, un tema tan seriós sigui no només disminuït, sinó negat després d'una sentència clara». Així, esperava «que la gent prengui consciència d'aquest tema social i que no vegi maldat on no n'hi ha».

Mentrestan, Antonia insistia que Alessandro «ha reconegut que el maltractament va existir. La justícia ha dit que aquest individu és un maltractador».

Ana Obregón i Antonia Dell'Atte, un altre cop en peu de guerra

En aquell moment, Ana Obregón, molt molesta i encara afectada per la mort del seu fill, Álex, va arremetre durament contra la seva enemiga declarada.

«Espero que no arribin al cel les mentides i la crueltat amb què estan tractant el pare del meu fill i les mentides sobre la nostra relació», lamentava. «L'Alessandro no m'ha maltractat mai. Mai l'han jutjat ni sentenciat com a maltractador», donava la cara pel pare del seu fill.

«He vist amb els meus propis ulls l'informe de la policia científica, que conclou que la denúncia de maltractament presentada per aquesta senyora va ser falsificada», insistia.

«Són trenta anys amb la mateixa història, trenta anys d'aguantar insults i mentides de la mateixa persona, a qui no he respost mai perquè la meva educació no m'ho permet. Una altra vegada, afegeix més dolor al dolor».

Una cosa davant la qual Antonia Dell'Atte, totalment implacable, no es va quedar de braços plegats. I és que va demandar Obregón per calúmnies.

Antonia Dell'Atte demanda a Ana Obregón
Antonia Dell'Atte va denunciar Alessandro Lequio per maltractament continuat | GTRES

«L'Ana Obregón ha estat utilitzada per enèsima vegada. És víctima d'Alessandro, no és lliure de dir la veritat», opinava Dell'Atte sobre això. «Per què ha parlat si sap que el certificat és autèntic? Que parli ell! Què hi pinta, ella?», deia Antonia instant el seu ex.

  

D'aquesta manera, la biòloga s'enfrontaria a una possible pena de presó d'entre sis mesos i dos anys o a una multa de dotze a vint-i-quatre mesos. I és que «el Jutjat d'Instrucció número 3 de Barcelona ha admès a tràmit la querella, ja que considera que hi ha prou indicis per a investigar els fets».

Així, la situació estaria més tensa que mai entre Antonia Dell'Atte i Ana Obregón, que segueix intentant tirar endavant després de les devastadores pèrdues que va patir amb molt poc temps de diferència: la del seu fill i la de la seva mare.

Per la seva banda, Alessandro Lequio es va mostrar molt seriós i visiblement molest, i va preferir no fer declaracions sobre la querella d'Antonia a Ana ni sobre el judici a què s'enfronta la biòloga per defensar-lo.