Fotomuntatge d'Antonia Dell'Atte i Ana Obregón

Antonia Dell'Atte confirma el que tots callen d'Ana Obregón i es fa el silenci

L'exmodel deixa bocabadats a tots després de la revelació sobre Ana Obregón

Antonia Dell'Atte ha tornat a parlar d'Ana Obregón, la seva gran enemiga quan va veure que Alessandro Lequio va tenir alguna cosa amb ella a principis dels 90. Des de fa anys, les coses han canviat i més encara després que Obregón perdés el seu fill, Álex Lequio, a causa del càncer.

Antonia Dell'Atte és una dona nova. I és que, després de gaudir d'unes vacances relaxants a les platges de Menorca, l'ex de Lequio ha tornat amb més força que mai.

I s'ha referit a les dues persones que més maldecaps li van propiciar fa 30 anys i en temps posteriors. Si bé ja ha passat molt de temps des del 1990, Antonia no oblida el patiment que va passar amb Lequio i la seva relació va ser tan tempestuosa que encara li costa oblidar-la.

Antonia Dell'Atte sorprèn tothom parlant així de la mare d'Aless

D'aquesta història amb el col·laborador d'El programa de Ana Rosa es va poder lliurar gràcies a l'aparició d'Ana Obregón. L'actriu i presentadora va començar una relació sentimental amb l'italià, però això sí, es va iniciar abans que Antonia Dell'Atte i la seva parella tallessin la seva.

Antonia Dell'Atte demanda a Ana Obregón
Antonia Dell'Atte ha canviat la seva opinió sobre la gran enemiga dels 90 | GTRES

Aquest tema, del qual se n'ha parlat molt les tres darreres dècades, ha tornat a sortir a la palestra. I tot després que l'exmodel es plantés davant dels reporters en un photocall. I la veritat, és que Antonia Dell'Atte ha opinat sense embuts sobre en quin moment es troba la seva relació amb la mare d'Álex Lequio.

«Ella m'ha ajudat moltíssim, m'ha alliberat»

La italiana ha explicat que està en una època «de gran exploració, no parar de buscar sempre una mica millor en aquesta vida i perdonar sempre». Aleshores, una reportera li preguntava si parlava d'Ana Obregón. «Tot el passat està tot perdonat, i ja està, ho he perdonat fa 30 anys, absolutament», deia.

Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'
Ana Obregón ha estat lloada per una dona que no esperava | GTRES

Alhora, no ha deixat d'enviar-li un nou 'zasca' al seu ex, de qui va afirmar moltes vegades que la maltractava. «Ella m'ha ajudat moltíssim, m'ha alliberat. I una persona que t'ha d'alliberar has de perdonar-la», ha sostingut.

Dell'Atte apunta que, encara que «tinc sempre un sentit irònic», ara ja no va amb bromes. «Si parlem d'un passat, has de perdonar, perdonar tot el mal que t'han fet, i beneir-ho», va confessar fa unes hores.

▶️ Vídeo del dia

Ana Obregón segueix emocionant-se recordant el seu fill

Mentrestant, Ana Obregón segueix recordant el seu fill 28 mesos després de la seva mort per culpa d'un càncer. En concret, l'actriu n'ha compartit unes emotives fotografies al costat del jove pels carrers de Nova York.

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
El record d'Aless Lequio continua provocant que la seva mare s'emocioni | Catalunya Diari

Acompanyant les imatges, la biòloga ha escrit aquest text que posa la pell de gallina. «Aquí segueixo sense tu, amor de la meva vida, afegint mesos a la teva absència, amb un dolor que amb el temps augmenta amb una intensitat insuportable. I un amor de mare que amb el temps es multiplica per infinit».

«Feia 7 mesos que lluitaves amb coratge i un somriure contra el càncer. 30 sessions de químio, 30 de radioteràpia i centenars d'hores d'hospital. Jo només et subjectava la mà admirant cada segon de la teva valentia», prosseguia.

«Si mires aquestes fotos semblen una mare i el seu fill feliços en un viatge de plaer a Nova York sopant al nostre restaurant preferit. Però no, la realitat era una altra, per fi ens deixaven tornar a Espanya, a casa, amb els nostres, per acabar el tractament, quin dolor pot arribar a amagar un somriure», concloïa el post d'Obregón.