Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide admet que és culpable i que el problema ha provocat moltes llàgrimes

Risto Mejide fa una brutal crítica i parla clar sobre ell mateix

Risto Mejide, novament, és el centre de la polèmica. El controvertit col·laborador ha tingut un protagonisme especial en aquesta nova temporada de Got Talent, el programa on exerceix de jurat. Una de les actuacions de la nit va ser l'excusa perfecta perquè Risto revelés detalls decisius sobre la seva persona.

Got Talent
Risto Mejide i la resta dels seus companys afronten una nova temporada de 'Got Talent' | TELECINCO

 

Risto Mejide se sincera i reconeix els seus errors

La nova temporada de Got Talent España ha arrencat amb magnificència. La cadena pretén recuperar el lideratge i, per descomptat, aquest format és una de les seves grans apostes. En aquesta ocasió, l'expectació ha estat més gran, ja que era la primera vegada que Santi Millán tornava a la petita pantalla després del seu polèmic vídeo.

Tot i això, ha estat de nou Risto Mejide qui va protagonitzar un dels moments de la nit. Tot va sorgir arran de l'actuació d'un jove de La Palma de 20 anys. Mario Rodríguez, que així es deia, va voler aprofitar la seva intervenció per denunciar públicament la situació de La Palma després de l'erupció del volcà que la va assolar ara fa un any.

Com es podia esperar, els aplaudiments i crits per part del públic no es van fer esperar després de la seva actuació. Després va tenir temps d'explicar la seva història. Ell no va perdre la seva casa, però va tenir un paper molt important exercint de voluntari durant els interminables dies que el volcà va estar actiu.

Palma
Els veïns de La Palma ho van perdre tot amb el terrible volcà de Cumbre Vieja | GTRES

Va ser precisament aquesta tasca la que el va inspirar a compondre el tema que va presentar al concurs perquè Risto Mejide i la resta el jutgessin. Per descomptat, la cançó està plena de frases precises que conviden a la reflexió. I això és precisament el que va passar amb el jutge més despietat.

«Mentre uns ploren, altres venen els seus mocadors. La hipocresia ens trenca. Ves-te'n a fer turisme on allà mateix mil vides es van perdre», va cantar Mario. Davant d'aquestes paraules, Risto Mejide es va sincerar. «Jo no vull passar per alt una part de la teva lletra que, per mi, és potser la més important avui. És la part en què es parla de la hipocresia», començava el jurat.

«Molts, molts, i no diré noms, però tots sabem qui són. Els que van anar allà a fer-se la foto per aparèixer als diaris, els que us van prometre ajudes que avui encara no han arribat». Així va prosseguir el presentador de Todo es mentira.

Plorant, el jove només va poder secundar aquestes paraules. «Sí senyor. Malauradament, és així», va afirmar amb emoció. Però la intervenció de Risto Mejide no va acabar amb això, sinó que va entonar també el mea culpa.

«Us hem oblidat i jo també em sento culpable. La millor manera perquè us recordem és amb cançons tan meravelloses com aquesta. Per mi és un sí», va sentenciar l'irreverent col·laborador.

Risto Mejide amb cara de sorpresa
Risto Mejide se sincera al plató de 'Got Talent' | Telecinco

D'aquesta manera particular, Risto Mejide no només reconeixia els seus errors, sinó que li donava la seva aprovació perquè continuï al concurs de talents. A més d'endur-se la resposta positiva de la resta del jurat, Mario Rodríguez també va conquistar el cor dels teleespectadors.

Twitter també es va unir als comentaris que havien fet Risto Mejide, Edurne, Dani Martínez i Paula Echevarría.

«Els hipòcrites amb l'erupció del volcà de La Palma són els periodistes i els mitjans de comunicació, que deien que no els oblidarien, que estarien atents per si arribaven les ajudes i res de res», compartia un usuari a les xarxes socials.

▶️ Vídeo del dia

Sembla que tant la intervenció de Mario com la de Risto Mejide han servit per cridar l'atenció de la gent sobre aquest tema delicat.