Primer pla d'Isabel Jiménez.

Isabel Jiménez descobreix els sentiments reals de la seva parella i entén tot

Surt a la llum la veritable relació de la periodista amb un company seu de professió

Isabel Jiménez és una de les grans periodistes del país. La presentadora va fer els seus primers passos a Telecinco i, posteriorment, a Antena 3. Durant aquells anys en què se la coneixia únicament com a reportera, va aconseguir guanyar-se l'afecte del públic i dels responsables.

Va ser el 2011 quan, novament, va tornar a col·laborar amb la cadena de Sálvame. I, només un mes després, es va posar al capdavant d'Informativos Telecinco amb el seu company de plató, David Cantero.

A partir de llavors, Isabel Jiménez s'ha convertit en una de les cares imprescindibles de la cadena amb el seu company. Justament, amb aquest últim manté una relació especial. Però la pregunta és: Què hi ha darrere d'aquest bon rotllo que hi ha entre col·legues de professió?

Foto d'Isabel Jiménez.
Isabel Jiménez manté una molt bona relació amb un company de professió. | GTRES
 

L'excel·lent relació entre Isabel Jiménez i David Cantero

Fa més d'una dècada que Isabel Jiménez és a Telecinco. Va ser allà on va conèixer el que ara considera el seu amic, David Cantero. La veritat és que des del primer moment en què van parlar, tots dos es van tornar inseparables.

Actualment, els uneix una amistat molt forta que va més enllà de la seva relació professional. Així mateix ho han demostrat més d'una vegada a les xarxes socials, on no dubten a posar junts sempre que en tenen ocasió.

Per descomptat, no és estrany que tinguin tanta química, perquè fa més d'una dècada que comparteixen taula en un mateix plató. A més, aquesta bona sintonia també es percep des de darrere de la pantalla, perquè a molts teleespectadors els sorprèn el bon rotllo entre ells dos.

Així mateix, darrere d'aquesta serietat que els caracteritza sempre, la mateixa Isabel Jiménez va confessar en una ocasió que «en realitat no som tan seriosos». De fet, una bona prova d'això és cada vegada que un publica una instantània divertida etiquetant-se l'un a l'altre. O, fins i tot, algun error que han comès junts en directe en Informativos Telecinco.

«Quan se'ns oblida damunt la taula la capsa de mocadors de paper i comença l'informatiu… Realitat augmentada? No ho crec…», escrivia David Cantero amb una divertida foto. En aquella instantània es podia apreciar com tots dos conduïen l'espai i s'havien descuidat d'amagar una capsa de mocadors.

Per si existia el menor dubte de l'afecte que senten, Isabel Jiménez, abans de començar el seu període de vacances, es va voler acomiadar del seu amic públicament. «L'estiu ens separa un any més. S'ha acabat la temporada, però tornem al setembre amb més ganes i més força que mai», escrivia.

▶️ Vídeo del dia

Fins i tot, també van celebrar que feia 10 anys que treballaven junts a la cadena. «10 anys junts davant de les càmeres, tota una dècada en perfecta harmonia, sense ni un sol conflicte, sense la més mínima topada, perfectament sincronitzats personalment i professionalment...», començava dient David Cantero.

«És força complicat que això passi en aquesta rara i complexa tasca d'explicar el que passa, dia rere dia, a milions d'espectadors... No puc tenir millor companya i amiga al plató», tancava el presentador.

Primer pla del presentador David Cantero
Quan en té ocasió, David Cantero mostra públicament el gran afecte que sent per Isabel Jiménez. | GTRES
 

Isabel Jiménez, sense paraules en descobrir un secret de David Cantero

Tot i tenir una magnífica relació i conèixer-se a la perfecció, la veritat és que fa uns mesos, Isabel Jiménez es va sorprendre considerablement en descobrir una faceta oculta de David.

I és que Sálvame Mediafest va veure com un dels seus convidats, el mateix David Cantero, sorprenia tots els teleespectadors tocant una guitarra elèctrica. «Jo soc un apassionat de la música, soc un projecte de músic, que fa molts anys que toco», deia emocionat.

Sens dubte, una cara oculta del presentador que devia sorprendre Isabel Jiménez.