Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva reconeix allò del seu primer fill i adverteix que el procés serà lent

Íñigo sap que la seva xicota està desitjant arribar a un acord

Íñigo Onieva desconeix com funciona el món del cor, però sap perfectament que està sortint amb la famosa més cotitzada del moment. La seva relació amb Tamara Falcó està en boca de tots, per això molts mitjans es barallen per treballar-hi. Han protagonitzat una sèrie a Netflix titulada La Marquesa i cada cop són més els que asseguren que hi haurà nova temporada.

Íñigo Onieva va jugar amb la possibilitat de demanar matrimoni a la seva xicota durant el documental i el seu atreviment ha causat expectació. A l'últim capítol li va entregar un regal i va insinuar que era un anell de compromís, però tot va resultar ser una broma. Realment era una manta que volia Tamara i que li portava demanant feia temps.

Íñigo és conscient dels rumors i les teories que estan circulant per les redaccions, així que s'ha confessat amb el seu entorn proper. Netflix s'ha tornat a posar en contacte amb la seva futura dona per rodar una nova temporada de La Marquesa. Hi ha la possibilitat que els nous capítols se centrin en dos temes: l'embaràs i el casament, però no hi ha res decidit.

▶️ Vídeo del dia

Tamara ha promès que els rumors no són certs, no està esperant un nadó i tampoc sap si es casarà el proper any. Ha deixat clar que la nova temporada de la seva sèrie encara no està decidida perquè prefereix anar «a poc a poc». No sap quin serà el contingut, però està molt agraïda per l'expectació, sap que és sinònim d'èxit.

Íñigo participarà en la sèrie de la seva parella, però encara no hi ha cap contracte signat i tot és incert. «Tinc una reunió la setmana que ve amb Netflix i ni tan sols sé si hi haurà segona temporada». Tamara vol aclarir que de moment no hi haurà casament ni nen, encara que no descarta anunciar la notícia en un futur.

Íñigo Onieva és conscient de la gravetat de l'assumpte

Íñigo reconeix que el tema sobre el seu primer fill ha ajudat a augmentar el seu interès mediàtic, ja no és un simple complement de Tamara Falcó. La premsa està començant a parlar-ne com a personatge independent, ja que es postula per ser el gendre oficial d'Isabel Preysler. Està plenament integrat a la família, sap que la seva relació va de debò i no pensa renunciar-hi.

Fotomuntatge de Tamara Falcó, Isabel Preysler i Íñigo Onieva
Íñigo Onieva sap que s'ha d'aclarir la situació | LA NOTICIA DIGITAL

L'empresari sap que el seu futur nadó serà notícia a tots els mitjans, però Tamara està començant a perdre els nervis. Creu que estan especulant amb el seu embaràs perquè ha guanyat pes i ha fet broma amb l'assumpte en la seva última entrevista. «Doncs això ja és una mica insultant, no sé si prendre-m'ho bé», ha declarat en un to divertit.

Onieva ha advertit als seus que la nova temporada de La Marquesa serà lenta i costosa perquè encara no hi ha res signat. Reconeix que l'interès pel primer nen ha augmentat les possibilitats d'arribar a un acord, però continua sent aviat. La filla d'Isabel Preysler ha de pactar els continguts abans de confirmar que tornarà a protagonitzar un documental.

Íñigo Onieva assumeix que la seva parella ho té clar

Íñigo sap que la marquesa de Griñón no en té cap dubte, malgrat que diversos periodistes l'han acusat de ser infidel. La influencer pensa que tot són rumors sense fonament, creu que volen destrossar la seva relació. S'està esforçant per mantenir el seu amor intacte perquè vol un futur al costat de l'empresari, però encara no pensa en cap casament.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Íñigo Onieva s'ha guanyat la confiança de la seva família política | Instagram (@tamara_falco)

Onieva s'ha guanyat la confiança de la família política, Isabel Preysler sap que serà el pare del seu futur net. El nen arribarà, encara que caldrà esperar un temps perquè Tamara vol fer les coses pel seu ordre: primer casament i després embaràs. Està esperant que ell li demani, li dirà que sí, encara que necessita esperar un temps prudencial.