Antonia Dell'Atte en la inauguración de 'Seven Pines'. Ibiza, 2 de junio de 2018

Antonia Dell'Atte, a punt de morir el cap de setmana: «Estic viva i és un miracle»

El violent impacte d'un para-sol de platja li va provocar el trencament de la mandíbula inferior

Antonia Dell'Atte ha lamentat a les xarxes socials que va estar ben a prop de perdre la seva vida durant un dia de platja. L'ex d'Alessandro Lequio estava gaudint d'un dia de sol i platja a Itàlia quan va rebre l'impacte  d'un para-sol que li va destrossar la mandíbula. 

Així ho ha explicat a través del seu compte d'Instagram: «Com pot canviar la vida d'un dia per l'altre, però una mà des de dalt que m'estima va desviar el para-sol, que em va venir com un míssil per un tornado. Ha estat un miracle, no entro en els detalls», va explicar acompanyant el text d'un vídeo i d'una foto sobre com li va quedar la cara després de l'impacte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com pot canviar la vida d'un dia per l'altre .. però un cop de mà des de dalt que em Vol desviament el para-sol que em va venir com un míssils per un tornado .. ha estat un Miracle .. no entro en els detall .. he de reconstruir tota la mandíbula inferior i moltes més coses .. És que jo sóc així quantes més vegades caus més vegades t'aixeques .. i més forts tornaré Felice i serena bre in spiaggia ma li insidie velenose erano dietro l'angolo .. nel gir vaig donar 3 secondi una tromba d'ària ha fatto arrivare sulla mia mandibola menja un Razzo 1 ombrellone San Michele Arcàngel amb la sua Spada ha deviato l'ombrello che poteva essere FATALE Saro più forte di Prima X Em Questo è Stato de l'n vero Miracolo .. Grazie a mia sorella @annaritadellatte che si è pres cura di em Alle mie amiche che erano a el mare amb em e nt n la meva hanno lasciato 1 secondo dóna sola @francescaferrone è @lorequinzi a tutti i miei amica de l'gruppo Mèrida @nicola_introna grazie x la logística dell'ospedale i tutti Quelli che meu hanno app oggiato .. FINITA LA TEMPESTA SEMPRE VE La calma

Una publicació compartida de Antonia Dell'Atte (@antoniadellatte) el

Antonia Dell'Atte ha explicat també que a conseqüència de l'impacte li van quedar diverses lesions i que ara haurà de reconstruir-se tota la mandíbula inferior «i moltes coses més». «És que jo sóc així, com més vegades caus, més vegades t'aixeques... I més forta tornaré», explica a la seva publicació, on també mostra la seva religiositat i agraeix als sants i les verges que la salvessin de morir empalada pel para-sol.

El para-sol li va trencar la seva mandíbula inferior

Els fets van passar quan Antonia gaudia del sol i la platja a la seva Itàlia natal. Segons la seva versió, aquell dia feia molt de vent, tant que va arrencar un para-sol de la sorra i va anar a parar on estava ella prenent el sol. 

Per sort, el para-sol es va desviar lleugerament i «només» li va impactar a la cara, trencant-li la mandíbula inferior però evitant una tragèdia més gran. El seu fill, Clemente Lequio, va respondre a la seva publicació que «aquest és un any de merda», en referència també a la pèrdua del seu germà Àlex. 

Sense dubte, perdre el seu germà i la seva mare amb pocs mesos de diferència hauria estat un cop massa dur de suportar. La seva mare li va respondre que «estic viva i això és un miracle. Passarà i serà un veritable canvi radical. Saps que sempre penso en positiu».