Imagen de David Flores durante un homenaje a Rocío Jurado

El tatuatge de David Flores, fill de Rocío Carrasco, que podria destapar tota la veritat

David Flores ret homenatge a una de les persones més importants en la seva vida

Rocío JuradoRocío i David Flores

Sabem que Rocío Jurado segueix molt present també en la vida d'Ortega Cano, qui cada dia ret homenatge a la que va ser dona posant les seves cançons a la fina que comparteix amb Ana María Aldon. Quan es complia l'aniversari per la mort de la cantant, era la seva néta, Rocío Flores, la qual la recordava assegurant que era «una de les persones més importants en la seva vida».

La gran devoció de David per la seva àvia

Tothom coneix perfectament la devoció que la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores sent per la seva difunta àvia, però el que no sabem és que el seu altre nét, David Flores, també té una gran influència de 'la más grande'. Als seus vint-i-un anys, és el membre més desconegut de la família, però la seva germana ja s'ha encarregat d'explicar alguns aspectes sobre el caràcter tan especial de David.

«És el meu angelet. És una persona súper especial. Tothom que el coneix diu que transmet una llum brutal» explicava Rocío Flores. David sempre ha estat molt protegit per la família, ja que no han volgut que els mitjans de comunicació indaguin massa en la vida del jove, i per això sempre ha estat en un segon pla.

Rocío Flors ensenya als seus seguidors el tatuatge que el seu germà té al braç en record a Rocío Jurado
Rocío Flors ensenya el tatuatge que el seu germà porta al braç | Instagram

Ara ha estat de nou la seva germana la que compartia amb els seus seguidors l'homenatge que David Flores li ha fet a Rocío Jurado. La filla de Rocío Carrasco publicava una fotografia a les xarxes socials on es podia veure el braç del seu germà. En ell s'aprecien les lletres «RJ», les inicials de Rocío Jurado, amb dos cors  als costats. «Marques a la pell» escrivia Rocío Flors acompanyant la instantània.