Antonio Banderas.

Antonio Banderas parla de la mort i deixa a la seva filla sense alè

Antonio Banderas s'ha sincerat com mai

Amb 62 anys, Antonio Banderas es troba en un dels seus millors moments, tant en l'àmbit personal com professional. El seu nom és sinònim d'èxit, i és que estem parlant d'un dels actors més importants del nostre país. La seva extensa trajectòria al cinema l'ha convertit en una autèntica llegenda cinematogràfica.

Ara, Banderas torna a Espanya amb un musical que no deixarà indiferent ningú. El malagueny sempre ha volgut mantenir la seva vida personal allunyada de la professional.

Tot i això, quan ofereix una entrevista, no té cap problema a obrir-se del tot. Això mateix ha passat en una de les seves recents declaracions on ha parlat de la mort sense embuts.

Antonio Banderas se sincera sobre una de les seves pors més grans

El palmarès d'Antonio Banderas no té pràcticament fi. Porta tota una vida dedicada al món de la interpretació, aquest és, sens dubte, el seu motor de vida amb la família. Antonio ha treballat amb els grans cineastes de la indústria, tant dins com fora del nostre país.

Antonio Banderas parla sobre la mort en una entrevista recent
Antonio Banderas parla sobre la mort en una entrevista recent | GTRES

Ara, als 62 anys, l'actor continua buscant nous horitzons, nous desafiaments, i en definitiva, noves formes de superar-se com a actor. Antonio estrena a Madrid el seu nou musical Company.

Amb motiu de la presentació de l'obra, l'Antonio no ha dubtat a parlar amb els mitjans de comunicació. I una vegada més, les seves declaracions no han deixat ningú indiferent.

El malagueny va patir un dur revés a la seva salut el 2017, però, ha reconegut que segueix portant una càrrega de treball força intensa i és una cosa que no pot evitar.

Antonio va començar el seu camí al començament dels anys 80, i des de molt aviat, el seu talent va fascinar el públic. Per això, va anar encadenant un projecte amb un altre.

Banderas ha reconegut estar en un dels seus «millors moments». En l'àmbit professional s'embarca en projectes que l'apassiona, com ara el teatre.

En una recent entrevista amb la periodista Luz Sáchez-Mellado confessava una de les seves pors més grans. I és que, després de l'infart que va patir, ha reestructurat completament les seves prioritats. La seva passió més gran és la seva feina, però per descomptat, també la seva parella, Nicole Kimpel i la seva filla, Stella Banderas.

«Quan em miro al mirall veig una persona molt enamorada de la vida. Em fot moltíssim haver de morir-me. Ara que sembla que la ciència diu que podrem viure 150 o 200 anys, hi ha qui diu que no vol viure tant. Doncs jo sí», confessava en una recent entrevista per a El País .

Els seus éssers més propers són coneixedors d'aquesta tenacitat irrefrenable que té l'Antonio, i és que l'actuació és tot per a ell. Tot i així, serà igual de sorprenent escoltar-lo parlar així de la mort, sobretot, per a la seva filla.

Antonio Banderas, pletòric a la tornada a Espanya

Antonio Banderas sap que compta amb el suport incondicional del seu país, sobretot, de la seva Màlaga natal, on és tota una icona. L'intèrpret s'ha recorregut tothom i ha pogut demostrar els seus imponents dots interpretatius on els ho proposi.

 Això i tot, per a l'actor és tot un orgull poder trepitjar terra patri, i poder portar un espectacle com Company.

Primer pla d'Antonio Banderas.
Antonio Banderas es posarà sobre les taules del Teatre Albéniz | GTRES

Ell mateix ha revelat que fer teatre «no és gens rendible», però sap que, des de la seva posició privilegiada, és una manera d'impulsar el teatre a Espanya. I sobretot, donar feina.

Amb aquesta nova obra, on l'Antonio s'ha involucrat fins i tot en el mínim detall, donarà fins a més de 300 llocs de treball.