YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David Flores assenyala a una altra persona, més enllà de Rocío Carrasco

Considera que hi ha algú responsable perquè la seva ex hagi decidit parlar en una sèrie-documental

Sense cap dubte, aquests últims dies estan sent dels més difícils en la vida d'Antonio David Flores, ja que es troba en el punt de mira mediàtic després de l'emissió dels dos primers capítols de la sèrie-documental de la seva exdona, Rocío Carrasco. En aquestes entregues, Rocío ha explicat, de forma punyent, el que li ha fet patir Flores durant el seu matrimoni i, fins i tot, després d'aquest. Tot això ho ha fet relatant detalls de moments realment durs i fins i tot aportant documentació.

El citat testimoni ha qüestionat a qui va ser col·laborador de 'Sálvame', i és que està rebent multitud d'atacs i, per aquest motiu, està disposat a prendre mesures legals. No obstant això, té clara una cosa: darrere de Carrasco hi ha algú que és el 'responsable' perquè la seva exdona hi hagi decidit parlar. I, aquest, no és altre que el marit de Carrasco, Fidel Albiac.

Antonio David assenyala a Fidel

Des que Fidel entrés en la vida de Rocío, Flores ha mostrat una constant animadversió cap a l'actual marit d'ella i és que, tant és així que, igual que ha fet amb la seva ex, no ha deixat d'atacar-lo en entrevistes i en platós. És més, en els últims mesos, Antonio David ha arribat fins i tot a carregar més contra Albiac en comptes de la seva exdona. L'exguàrdia civil responsabilitza de tot a l'advocat: dels deutes de Rocío Carrasco, que estigui allunyada de la seva família, que no tingui relació amb els seus fills, etc.

I, per aquest motiu, ara ha tornat a posar-lo en el punt de mira. Així semblaria, considera que aquest home és el responsable del qual està succeint, és a dir, que Rocío hagi decidit ara trencar el seu silenci després de vint anys. I no només d'això, sinó també que hi hagi optat per fer-ho mitjançant una sèrie-documental a Telecinco.

Fidel Albiac costat de Rocío Carrasco en un acte públic amb molta gent de fons
Antonio David assenyala a Fidel Albiac com a responsable de què la seva ex hagi parlat | GTRES

Kiko Hernández revela l'opinió de Flores

Precisament a 'Sálvame' és on s'ha revelat que Antonio David culpabilitza al marit de la seva ex per tot el que està vivint el marit, concretament, ha sigut Kiko Hernández qui ho ha donat a conèixer dient: «Només denunciarà a la persona que ha incitat a què tot això surti a la llum. Jo sé que s'està referint a Fidel Albiac».

A això ha afegit que «a Antonio David el subconscient li fa pensar que Rocío Carrasco està incapacitada per pensar, per prendre una decisió, per mirar a càmera i prendre la decisió d'explicar la seva veritat. Creu que ha d'estar un home darrere d'ella perquè sigui el que mogui els fils... Creu que hi ha d'haver un home per dir-li 'fes això' o 'fes allò' com si ella fos gilipolles».

Aquesta opinió de Flores, a la seva manera, ha estat ratificada per María Patiño, on la col·laboradora ha manifestat: «El control que Fidel Albiac ha tingut sobre Rocío Carrasco ho he viscut i hi existeix (...) És incapacitada? No. És una persona sobre la qual exerceix un control, un home admès voluntàriament per ella i que li dona felicitat, perquè fa 20 anys que estan junts».

És més, en aquest punt, Patiño ha exposat: «A mi com a dona això tampoc m'agrada. Igual que condemno comportaments d'Antonio David gravíssims, el de Fidel no m'agrada».

Les mesures legals d'Antonio David

Amb tot l'exposat per Kiko Hernández, sembla que Antonio David Flores únicament tindria pensat prendre mesures legals contra Albiac. I és que, com ja ha donat a conèixer el seu advocat (Iván Hernández), no denunciarà ni a Irene Montero (Ministra d'Igualtat) ni tampoc a altres famosos, aquests són altres persones reconegudes que també han donat el seu suport a Rocío Carrasco.

Persones com ara l'actriu Paz Vega, la periodista Júlia Otero, la presentadora Sandra Barneda, la cantant Pastora Soler o Xavier Sardà, aquest últim ha sorprès per les seves declaracions, ja que, després d'haver treballat amb Flores, creu contundentment a l'ex de l'exguàrdia civil.


Comentaris

envia el comentari