Dave Capella en un dels seus programes de televisió, pel dia de Sant Valentí

Mor el presentador de televisió David Capella amb 38 anys

El veneçolà va ser ingressat a l'hospital per Covid-19 amb la seva mare i el seu pare, qui tampoc ha pogut superar la batalla contra el virus

David Capella, animador i presentador veneçolà, ha mort aquest diumenge als 38 anys després d'estar lluitant contra el coronavirus durant un mes. Dave, com se'l coneix artísticament, va ingressar a l'hospital el 23 de febrer per complicacions respiratòries i aquest diumenge s'ha confirmat la seva defunció.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


El canal Venevisión, on treballava el presentador, ha confirmat la trista notícia a través d'un comunicat publicat a les seves xarxes socials. «La gran família de Venevisión, la junta directiva, el personal executiu i els empleats compleixen amb el deure de comunicar la defunció del nostre company Dave Capella. La nostra àncora i presentador de 'Portada's'. Pau a la seva ànima».

David Capella va estudiar Comunicació Social a la Universitat de Santa María, on també va treballar com a docent universitari. Va ser presentador del 'Miss i Mister Veneçuela' i actualment era el presentador del programa 'Portada's' de canal Venevisión. A més, va fundar l'agència de màrqueting i publicitat TET Agency.

Mor uns dies després que el seu pare

David Capella era un home que portava una vida molt sana, però fa uns anys va patir un accident que va debilitar-li els pulmons. Així doncs, contagiat per la Covid-19, el 23 de febrer va ingressar a l'hospital amb la seva mare. Per aquest motiu, es va posar en marxa una campanya de recollida de diners per cobrir les despeses mèdiques.

«Des del dimarts 23 de febrer, el nostre Dave Capella i la seva mare: la Sra. Alicia, van ser hospitalitzats amb COVID-19. Malgrat tot, estan lluitant amb totes les forces per sortir d'aquesta terrible malaltia. Els costos són molt alts, de manera que hem obert aquest GoFundMe per ajudar-los a superar la crisi», es va descriure a la campanya. Ara bé, finalment es va aturar la campanya perquè era una farsa d'una persona anònima per tal d'aconseguir diners.

El presentador ha mort uns dies després que el seu pare, Ulisses Capella. Tal com va confirmar el periodista Diego Kapeky al seu compte de Twitter, el pare de Dave va morir el 22 de març per coronavirus.

Gran commoció

La mort del periodista ha causat gran commoció i són moltes les persones que han lamentat la seva mort. «La mort de Dave Capella em destrossa anímicament. Era el meu amic, un nen en el cos d'un home, un cavaller, un visionari, un gran talent de la televisió, però sobretot un jove veneçolà que va perdre la batalla contra la Covid, que no creu en les edats», ha escrit Johan Álvarez.

«Molt trist per la mort de l'animador Dave Capella, i no només perquè era jove. També perquè no ha estat l'únic cas en la seva família: el seu pare va morir fa uns dies. I a més, perquè algunes persones van sabotejar la campanya de recol·lecció de fons, assegurant que era una estafa», han estat les paraules del periodista Gabriel Bastidas.

«Sempre estaràs amb mi»

La parella de la víctima, la model Yerardy Montoya, també ha compartit unes paraules per acomiadar el veneçolà. «No puc descriure el dolor que sento perquè ja no estaràs al meu costat, però sé que estaves patint, m'ho deies. Vaig tractar de donar-te forces amor meu, ho vaig intentar! T'enviava cançons que ens identificaven, t'escrivia cartes... et vaig enviar flors i la teva pizza i hamburguesa preferides... Vaig tractar de consentir-te! Encara tinc moltes coses per donar-te!», ha escrit Yerardy al seu compte d'Instagram.

«Sempre estaràs amb mi. Sempre et recordaré de la millor manera. Sempre, sempre, sempre t'estimaré. Gràcies per ser l'home més meravellós del món», ha manifestat la parella de Dave.