YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 Empitjorament generalitzat dels indicadors sanitaris a Catalunya amb 733 nous contagis

El traïdor de la família que acaba d'assenyalar Rocío Carrasco: «A la lluna de mel»

Amador Mohedano va aprofitar-se de la fama de la seva neboda per vendre una exclusiva i guanyar diners

Rocío Carrasco ha tornat a sorprendre amb les declaracions que ha fet en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La filla de Rocío Jurado ha explicat l'infern que va viure amb Antonio David Flores i, a més, ha parlat sobre els seus fills, Rocío i David, i altres membres de la família. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest diumenge, 28 de març, Rocío Carrasco ha parlat amb detalls sobre diferents membres de la seva família i ha esmentat a la seva mare, la seva cosina Chayo, la seva tieta Gloria i fins i tot al seu tiet Amador. Rocío ha parlat sobre una suposada traïció per part d'aquest últim durant la lluna de mel amb Antonio David. 

La fallida exclusiva de la lluna de mel

Rocío Carrasco ha manifestat que va viure la lluna de mel com si fos una gimcana, ja que van decidir vendre l'exclusiva a una coneguda revista i no podien exposar-se a altres mitjans de comunicació. 

L'intermediari per a dur a terme aquesta exclusiva «era Amador» i, segons Rocío, «no sabíem on anàvem de lluna de mel fins que no vam pujar a l'avió». L'única persona que sabia tots els detalls del viatge era Amador Mohedano.

Rocío Carrasco explica que «vam arribar a Maurici i em va encantar, però tampoc ho vaig gaudir». I encara menys quan «de sobte va sonar el telèfon de l'habitació, vaig contestar i una persona em va començar a parlar en anglès. No entenia el que em deia, però sabia qui era», ha relatat en l'episodi 2 de la sèrie documental de Telecinco.

L'enuig de Rocío Carrasco després de conèixer la traïció d'Amador

Rocío Carrasco ha confessat que va reconèixer la veu d'un fotògraf conegut del clan Jurado. De fet, ha assegurat que «quan vam tornar a Espanya es van publicar les fotos, ell hi era i ningú em va fer cas». Així doncs, van perdre l'exclusiva que havien pactat amb l'altra revista.


Rocío es lamenta afirmant que «les úniques persones que ho sabien eren Amador i el director de la revista», denunciant així la traïció del seu tiet Amador. «Vaig tenir una conversa amb ell, però no vam acabar gaire bé», ha assegurat Rocío. Amb tot això, va decidir allunyar-se del seu tiet perquè «volia ser el meu representant, però vaig arribar a la conclusió que no volia això i que no treballaria més amb ell».


Comentaris

envia el comentari