La periodista i presentadora Sonsoles Ódena

Sonsoles Ónega anuncia un nou programa a Mediaset quan ningú ho esperava

Telecinco estrenarà un programa sobre el 15-M i Sonsoles Ónega, que va ser corresponsal política del Congrés dels Diputats, serà l'encarregada de presentar-lo

Aquest dijous, 25 de març, Sonsoles Ónega no ha aparegut en el programa 'Ya es mediodía', fent saltar totes les alarmes i generant rumors sobre un possible positiu per Covid-19. Tot i que la presentadora no ha estat contagiada, ha de substituir Ana Rosa QuintanaJoaquín Prat, que estan confinats a casa per haver donat positiu en Covid-19

 

«Seguint el protocol de prevenció Covid de Mediaset Espanya, Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat comencen un període de quarantena perquè han estat en contacte amb un cas positiu i seran substituïts per Ana Terradillos i Mónica Sanz en 'El Programa de Ana Rosa' i 'Cuatro al día respectivament», va informar Mediaset.

 


No obstant això, Marc Calderó, que va ser l'encarregat de substituir Sonsoles Ónega en el seu programa, va voler calmar a tots els teleespectadors manifestant que «Sonsoles està perfectament, però avui no pot presentar el programa perquè està gravant una altra cosa. Demà tornarà», va aclarir el periodista. 

 

Amb tot això, Mediaset ha revelat quin és el nou programa que estava gravant Sonsoles Ónega. Així doncs, el grup de Paolo Vasile, ha explicat que es tracta d'una sèrie de dos capítols que parla sobre el 15-M de 2011. Així doncs, Telecinco estrenarà '15 M. ¿Generación perdida?' amb motiu del desè aniversari d'un moviment social que va marcar la història del nostre país.

 

Per tant, Sonsoles, que coneix molt de prop la història perquè en aquell moment era corresponsal política del Congrés dels Diputats per als informatius de Telecinco, explicarà com va ser l'acampada de la Puerta del Sol de Madrid com a símbol de protesta.

 

Telecinco estrena un programa sobre el 15-M 

Telecinco emetrà dues emissions especials que abordaran l'origen i l'evolució del 15M. Així doncs, '15 M ¿Generación perdida?', produït per Unicorn Content, posarà el focus sobre les necessitats que tenia la població espanyola en aquell moment. Per abordar aquestes qüestions, el programa de Sonsoles Ónega comptarà amb convidats especials, com polítics i altres cares conegudes del sector de la cultura i dels mitjans de comunicació.

 

«Han passat més coses en deu anys que en els últims 40, així que reviurem aquesta dècada a través del testimoni dels presidents del govern, líders de partits de l'anomenada nova política i personatges que van observar de prop el fenomen que va canviar-ho tot, el 15-M», explica la presentadora.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Tal com manifesta la presentadora del programa, «ha passat el temps suficient per analitzar amb detall què ha passat a Espanya, quins resultats s'han observat amb totes aquestes noves forces que van venir a canviar-ho tot i per què el consens ha perdut la seva èpica i els polítics no són considerats una eina eficaç per solucionar els problemes de la gent».

 

El nou programa de Sonsoles Ónega, que s'estrenarà a Telecinco en les pròximes setmanes, ajudarà a entendre millor l'evolució política de l'Espanya actual i el perquè de la pèrdua de confiança en els dirigents del país.