YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🛳 Desencallat el portacontenidors bloquejat al Canal de Suez

Rocío Carrasco, entre llàgrimes: «Antonio David va intentar tirar-me per la finestra»

La protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' explica que va estar a punt de perdre el seu fill i que Antonio David Flores no es va preocupar en cap moment

Rocío Carrasco no es talla ni un pèl i ho està explicant tot davant les càmeres de Telecinco. De fet, la cadena ja va advertir que s'emetrien més de seixanta hores de gravació en què la filla de Rocío Jurado relata amb pèls i senyals com ha estat la seva vida amb Antonio David Flores.

En els dos primers episodis de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco va confessar ser víctima de violència de gènere per part del seu exmarit Antonio David, qui va colpejar-la contra una taula. Per si no n'hi hagués prou, l'episodi d'aquest diumenge, 28 de març, també ha commocionat tot el país. 

Antonio David Flores arriba de festa i l'amenaça en tirar-la per la finestra

En aquest últim episodi, Carrasco explica que estant embarassada del seu fill David, va patir ansietat perquè Antonio David Flores tenia una amant i no ho amagava. És més, Antonio David no tenia cura de la seva dona, ja que fins i tot no volia portar-la en cotxe fins a casa i deixava que caminés una hora i mitja amb quaranta graus de temperatura.

D'altra banda, Rocío ha sorprès a tothom quan ha explicat que en una de les nits que Antonio David va sortir de festa, l'excol·laborador de 'Sálvame' va arribar a casa a dos quarts del matí i es va dirigir cap a ella i va agafar-la per la camisa de dormir. 

En aquest moment, Antonio David va portar-la fins a una de les finestres de l'habitació i, segons Carrasco, va intentar tirar-la per la finestra. És més, va pressionar el seu estómac contra la cornisa de la finestra i, per tant, Rocío va recordar-li que estava embarassada. Va ser llavors quan Flores va recapacitar i la va deixar anar.

Rocío va estar a punt de perdre el seu fill

La protagonista de la docu sèrie ha confessat que va estar molt angoixada durant el seu segon embaràs i que fins i tot va haver de fer repòs perquè si no podria perdre el fill. De fet, va patir lipotímies i pèrdues de sang, però Antonio David Flores no va facilitar-li la recuperació, ja que durant l'embaràs va anar descobrint totes les infidelitats del seu marit, que no tenia cap problema en mostrar-se públicament amb les seves amants. 

Amb tot això, Antonio David manifesta que ell no ha intentat tirar per la finestra a la seva exdona i que, a més, les finestres de casa tenen reixes. No obstant això, Rocío ha aportat un document signat pel responsable de manteniment, que assegura que les reixes no es van instal·lar fins a l'any 2010.


Comentaris

envia el comentari