Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

L'única persona a qui Rocío Carrasco va explicar el seu infern, per si passava res

La filla de Rocío Jurado va mantenir-se en silenci durant molt temps, fins que va considerar que necessitava comptar amb l'ajuda de la seva mare i la seva cosina

Rocío Carrasco ha decidit explicar-ho tot en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ja que abans feia tot el possible per amagar-ho. «Vaig amagar-ho molt bé perquè ningú s'esperava que em separés», ha manifestat Rociíto. Ara bé, segons ha explicat en el documental, hi va haver un moment en què la por va poder amb ella i va veure la necessitat de comptar amb el suport de la seva cosina.  

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Rocío Jurado no va ser capaç de plantar cara a Antonio David Flores

En l'episodi d'aquest diumenge, 28 de març, Rocío Carrasco ha confessat que el seu exmarit va intentar tirar-la per la finestra i que no va parar fins que ella va dir-li que «si ho fas, procura que em mati quan arribi a baix». Aquest succés va marcar un abans i un després, ja que va ser llavors quan Rocío va confessar-li a una persona que temia per la seva vida. «Volia que algú sabés que si em passava alguna cosa, era pel que ell m'havia fet».

El matrimoni es va anar enfonsant, i fins i tot abans de separar-se d'Antonio David, ja feien vides separades. De fet, va arribar un punt en què Rocío va decidir confessar-se amb la seva mare, qui només va dir-li tres simples paraules: «T'ho vaig advertir». Tot i estar totalment destrossada, Carrasco va fingir estar bé davant la premsa perquè estant embarassada va considerar que no era el moment de fer pública la separació. De fet, Rocío i Antonio David van estar desmentint els rumors de crisi fins que ella va marxar amb els nens a Chipiona.    

«La meva mare va ajupir el cap i va marxar»

Un cop revelada tota la veritat, Antonio David va amenaçar la seva sogra, la difunta Rocío Jurado: «Em va dir: 'et cagaràs. Et vindran per tot arreu, i quan t'aixequis d'una, t'arribarà una altra'». De fet, quan l'artista va intentar intervenir, la va fer callar: «La meva mare va ajupir el cap i va marxar». Segons Rocío Carrasco, la seva mare no volia protagonitzar les portades de la premsa del cor i això va aconseguir silenciar-la. Lamentablement, la por va acabar superant-les i Antonio David va complir amb la seva paraula, ja que va aconseguir quedar-se amb els dos fills i separar-los de la seva mare. 

Rocío no confiava en ningú i per això va callar durant molt temps, però finalment va necessitar comptar amb el suport de la seva cosina: «Quan li ho vaig explicar a la meva cosina, vaig demanar-li que no s'ho expliqués a la meva mare». Tot i això, la veritat va sortir a la llum i fins i tot Rocío Jurado va morir amb la pena de no haver pogut ajudar a la seva filla.