Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

S'acaba l'Antonio David bon pare: En hores es demostrarà que ha venut els seus fills

Una revista s'hauria guardat un as sota la màniga que tira per terra l'excol·laborador de 'Sálvame'

Antonio David Flores mai no s'hauria imaginat que la truita es giraria de tal manera que ell acabés sent el dolent de la pel·lícula. Durant molts anys, l'excol·laborador de 'Sálvame' s'ha aprofitat del silenci de la seva exdona Rocío Carrasco per fer televisió, guanyar diners i lucrar-se amb totes les forces a partir d'explicar mentides, però ara les coses estan canviant. Carrasco s'ha convertit en una líder d'opinió i el seu testimoni detallat a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' està donant peu a què tothom que té comptes pendents amb Antonio David Flores estiguin sortint per retre comptes del passat.

Els excompanys de Telecinco d'Antonio David que s'han posicionat en contra d'ell són tants que pràcticament no es poden ni comptar. En canvi els que continuen donant-li suport són cada vegada menys i, els que queden, ho fan pràcticament per caritat. No obstant això, la situació pot encara anar a pitjor per a Flores.

I és que la revista Lecturas ha anunciat a través de la seva portada que aquesta setmana demostraran que Antonio David ha venut els seus fills i, el millor de tot, és que hi ha proves que demostren l'atrocitat. Fins ara, Antonio David estava quedant molt malament com a marit, però el salvava mínimament la seva dedicació com a pare. Això està molt a prop de canviar i podria tenir unes conseqüències irreversibles per a l'extertulià de Telecinco.

Tot i que de moment no es coneix el contingut de l'interior de la revista, s'ha sabut que la traïció estaria vinculada amb el dia en què es va casar Rocío Carrasco amb el seu actual marit, Fidel Albiac. Segons Lecturas, amb la finalitat de contra programar les noces de la seva exdona, Antonio David va organitzar un dia en família amb els seus fills i la seva dona Olga Moreno. Amb ells va anar a passar un dia al camp, realitzant diverses activitats de muntanya com ara muntar a cavall. 

Això no tindria res de dolent si no fos per la jugada oculta que hi ha darrere de la maniobra de Flores. Segons sembla, Antonio David es va posar d'acord amb els fotògrafs de la revista perquè els fessin unes fotos d'amagat per publicar-les i, així, demostrar que els seus fills eren molt feliços al seu costat. No obstant això, la jugada es converteix encara en més bruta quan es descobreix que va pactar una quantitat econòmica que percebria per proporcionar aquestes fotos a Lectures.

Rocío Flores va aturar el negoci del seu pare

El problema va venir quan Rocío Flores va descobrir que el seu pare estava tancant un negoci amb la revista i que, com a part de l'acord, hi havia la intenció que tant ella com el seu germà apareguessin en les fotos. La idea era que les imatges fossin més atractives a ulls dels espectadors. La neta de Rocío Jurado, que ara està donant suport al seu pare, va descobrir que els estava utilitzant per fer diners i en aquell moment es va enfadar tant que el seu pare va haver de desfer el seu acord amb la revista i recular.

Per precaució, Lecturas retirar les fotos i les va guardar en un calaix, però ara aquestes fotos sortiran a la llum i demostraran que Antonio David ha convertit tot això en un negoci per poder treure'n partit, encara que per fer-ho, hagués d'utilitzar als seus fills sense cap tipus d'escrúpols. Curiosament, segons ell, els estava protegint del focus mediàtic a què els exposava Rocío Carrasco per la seva condició de famosa. Un paper que, per cert, ell exerceix amb facilitat i sense gaires complicacions.