Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores

Antonio David celebra orgullós el nou cop de Rocío Flores a Rociíto

Rocío Flores està disposada a portar a judici els responsables del documental de la seva mare

Rocío Flores s'ha unit al seu pare a la guerra contra 'Mediaset' i 'La Fábrica de la Tele'. La jove decidia prendre mesures legals després que la sentència pels maltractaments que havia propinat a la seva mare sent encara menor sortís a la llum.

«A mi no em fa mal tant la pallissa com el fet que ella em volgués ficar a la presó, em fa mal que la meva filla sigui capaç de voler veure la seva mare a la presó», es lamentava Carrasco al seu moment.

I ara sembla que la seva filla està decidida a asseure a la banqueta els responsables de la productora que es van atrevir a compartir públicament tant els documents com informes psicosocials relacionats amb l'incident.

Rocío Flores amb mascareta mirant cap a un costat
Antonio David i Rocío Flores estan molt units | GTRES

Cal remarcar, però, que està prohibit difondre sentències judicials de menors. I en el cas de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no només es va fer, sinó que es va ensenyar en horari de màxima audiència.

«Una informació de caràcter reservat, personalíssim i familiar, i que formen part del procediment penal de menors seguit davant el Jutjat de Menors número 4 de Madrid contra Rocío Flores Carrasco», s'anuncia.

Per tant, la filla d'Antonio David portarà a judici tant Óscar Cornejo i Adrián Madrid per difondre aquesta sentència. Un fet que ha alegrat enormement no només la seva família, sinó també els seus seguidors.

Muntatge Antonio David Flores amb Rocío Flores
Rocío segueix els passos Antonio David i porta a judici els responsables de la docu-sèrie| CatalunyaDiari

«Tinguem fe i esperem que paguin per la baixesa d'exposar una sentència d'una menor quan està prohibit», opinava una usuària.

El terrible episodi de la pallissa que Rocío Flores va propinar a la seva mare el 2012

«A hores d'ara no han informat que van a judici pel penal amb Rocío Flores perquè no es pot difondre aquest contingut, ni encara que la seva mare donés el consentiment», comenten respecte al silenci que s'ha instaurat a 'Sálvame'.

«Si segueixen així val més que lloguin un matalàs o alguna cosa a prop dels jutjats perquè no sortiran d'aquí», opinaven. Al seu moment, i a l'hora d'abordar el tema de la pallissa de la seva filla, Rociíto decidia censurar una certa part que preferien no emetre i amb l'objectiu de protegir la jove de possibles repercussions.

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rocío Carrasco relatava entre llàgrimes el dur episodi de la pallissa que li propinava la seva filla | Telecinco

Tanmateix, tan sols el breu relat dels fets generava un gran impacte en el públic. «Li va propinar diversos cops, arribant fins i tot a tirar-la a terra, per posteriorment seguir copejant-la, donant-li diverses puntades de peu», podia llegir-se en la sentència.

A més a més, es posa èmfasi que Carrasco va arribar a perdre el coneixement després de l'incident ocorregut a casa seva el 27 de juliol de l'any 2012.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
Rocío Flores i David Flores no volen saber res de la seva mare | Europa Press

Els dies previs a l'incident, la noia ja havia amenaçat la seva mare nombroses vegades, advertint-li que «al setembre a aquesta casa no em porta ni un jutge, ni la teva mare ni el teu pare que estan sota terra».

I després de l'agressió que portava la seva mare a l'hospital, «la nena entra amb un atac d'ansietat al cotxe i el conductor explica que de sobte es transforma, treu un mòbil i diu: 'Pare ja està fet'».

▶️ El tío de Rociíto arremete con dureza contra Rocío Carrasco tras sus palabras en Sálvame

«No em creia el que estava passant, comença a pegar-me i va cridant 'no m'enganxis, no m'enganxis' i era ella la que estava pegant-me a mi, em va passar com una pel·lícula i sabia que això obeïa a alguna cosa que no era normal», relatava la dona de Fidel Albiac entre llàgrimes.

No obstant això, Rociíto deixava clar que no culpa la seva filla pel qual va passar. «Ella no en té la culpa, la culpa la té una altra persona, que és el responsable que ella actués d'aquesta manera. És el seu pare. Això vull que quedi clar», sentenciava.