Muntatge amb fotos de Bertín Osborne i Claudia Osborne.

Bertín Osborne, en xoc en sentir parlar a la seva filla Claudia de l'embaràs

Bertín Osborne escolta les paraules de la seva filla Claudia durant l'embaràs

Bertín Osborne està ansiós de tenir entre els braços el membre de la família que és de camí. La seva quarta filla, Claudia Osborne, espera la seva primera filla que es dirà Micaela i ha de néixer al juny. Tota la família té ganes que neixi la criatura.

La futura mare està molt pendent de les xarxes socials, mostrant tothom com li va amb el seu embaràs. Fa uns dies, la filla de Bertín Osborne va voler ensenyar com havia crescut la seva panxa, però el que era realment sorprenent va ser la manera com va decidir fer-ho.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne vol conèixer el nou membre de la família   | GTRES

La coach, com ella mateixa es denomina, va gravar un vídeo on se la veia experimentant amb un got ple d'aigua amb la seva panxa enorme. De fet, és tan gran que és capaç de subjectar el got sense cap problema.

Per privat va rebre moltíssims missatges d'afecte i de suport d'amics, familiars i seguidors, ja que Claudia Osborne ho mostra amb moltíssima il·lusió.

Bertín Osborne i la seva filla Claudia
La filla de Bertín està a la recta final de l'embaràs | Europa Press

L'inesperat detall de Claudia Osborne

A la recta final de l'embaràs, Bertín Osborne ha vist el preciós detall que la seva filla ha dedicat a la criatura que està esperant. La futura mare ha volgut escriure unes boniques paraules a la seva filla abans del seu naixement. Ho ha fet públic per les xarxes socials.

«Ja queda menys per conèixer-te i perquè comenci la voràgine. M'agradaria aprofitar aquests últims dies de pau per explicar-te algunes coses que desitjo que guardis a la teva memòria tota la vida», començava la carta de Claudia Osborne.

«Perdona si en algun moment de la teva vida sents que no hi som per tu o no sabem donar-te el que necessites. Intentarem fer tot el que sabem per acompanyar-te, recolzar-te i estimar-te de manera incondicional, i que tu així ho sentis, però tenim les nostres limitacions», deia Claudia a la seva filla.

Després d'un llarg recorregut de recomanacions i de consells, ha conclòs l'escrit dient-li: «I fins aleshores, viu, aprèn i gaudeix. Feliç vida, petita. Tant de bo tinguem la bona fortuna de ser testimonis de gran part i veure't florir com estàs destinada a fer».

Claudia, la filla de Bertín Osborne es troba al segon trimestre del seu embaràs.
Claudia dedica una carta molt emotiva a la seva futura filla | Instagram

«T'estimem, pare i mare», s'acomiadava la filla de Bertín Osborne per Instagram.

Així doncs, amb aquest meravellós regal, estem esperant tenir notícies sobre el naixement de la petita.

La increïble benvinguda a Micaela

La filla de Bertín Osborne viurà aquesta nova experiència al costat del seu marit, José Entrecanales. El matrimoni es va casar l'octubre passat a l'església de San Miguel de Jerez, igual que els seus pares.

Així mateix, quan falta molt poc pel naixement, Claudia Osborne ha volgut presentar l'habitació on dormirà la seva futura filla. Els colors que destaquen al saló són tons neutres que contrasten amb colors més forts, com els coixins o els quadres d'Inmaculada Álvarez y Más cara que espalda. El que més sobresurt de l'habitació és el color blanc, que fa una sensació d'amplitud.

De la mateixa manera, l'habitació de Micaela segueix les mateixes característiques, ja que està formada amb tons neutres i destaca el color blanc del fons. En aquest cas, tot està a una alçada molt més còmoda i pràctica perquè no es compliqui la cura del nadó.