Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

La germana de Rocío Carrasco esclata i perd els papers: «Poder cobrar bé»

Glòria carrega sense pietat després de les últimes informacions

Rocío Carrasco assisteix atònita a la ruptura definitiva de dues de les persones més mediàtiques de la seva família. A poc a poc, la filla de 'la més gran' va veient com la seva família s'ensorra públicament als platós de televisió.

Ni un sol dit ha hagut de moure Rocío perquè alguns membres de la seva família es critiquin en ple directe. I és que la sinceritat de la seva germana sobre la feina com a dissenyadora d'Ana María Aldón ha fet reaccionar la dona d'Ortega Cano. L'andalusa ha concedit una entrevista i Glòria no ha trigat a carregar contra la dona del seu pare.

La germana de Rocío Carrasco, atònita davant l'entrevista d'Ana María Aldón

Gloria Camila ho va tenir clar. Mai no es posaria un vestit dissenyat per Ana María, ja que el seu estil és de «senyora gran». Aquestes declaracions no van ser ben rebudes per la dona d'Ortega Cano, que no va trigar a defensar la seva feina assegurant que la seva opinió li importava poc.

«No sóc ni la seva mare, ni la seva madrastra ni la seva amiga», va sentenciar l'andalusa. Després d'aquest primer assalt, la col·laboradora de 'Viva la vida' ha fet un pas més enllà concedint una entrevista a Lecturas. En aquesta torna a carregar contra Glòria assegurant que ella «mai permetria a la meva filla parlar malament del meu marit».

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Rocío Carrasco veu el darrer enfrentament familiar   | Telecinco

A més, també ha qüestionat que la germana de Rocío Carrasco es fiqui en el seu matrimoni en assenyalar la falta d'amor que va demostrar al seu pare. «Tots els que es fiquen en un matrimoni es fiquen en un terreny que no és el seu», ha declarat. «Els draps bruts els rento a casa, com ella va dir, i els petons els dono també a casa, no a un plató», ha sentenciat.

Ana María ja no està disposada a callar res i molt menys que la critiquin públicament. Per això ha decidit deixar les coses clares a Glòria i demanar al seu marit que freni la seva filla. «Jo no puc fer res amb la filla, ni amb la germana, ni amb la cosina, si algú pot fer alguna cosa que ho faci ell», ha comentat.

Gloria reacciona i contraataca: «He de ser titular sempre per poder cobrar bé»

La germana de Rocío Carrasco s'ha quedat sense paraules en conèixer que la dona del pare havia concedit una entrevista. Desconeixia completament els plans de la dissenyadora, però ha estat clara en deixar la seva opinió sobre això.

«Quin és el titular de la revista? Estic segura que Gloria Camila apareix al titular. Seguríssima», comentava. Amb aquestes declaracions, la colombiana deixava caure com ha estat utilitzada per Ana María per fer l'entrevista.

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila, cansada de totes les polèmiques | Mediaset

Tot i això, en conèixer l'afirmació de la col·laboradora sobre que la seva filla mai no parlaria malament del seu marit, la cara de Glòria ha canviat. «Jo no he parlat malament de ningú», s'ha defensat, sentint-se al·ludida per les paraules de la dissenyadora.

«Però bé, que està vist que he de ser titular sempre per poder cobrar bé. Ciao, ciao», s'acomiadava molt molesta amb l'entrevista. «Jo tampoc permetria que algú parlés malament de ningú de la meva família», sentenciava sense deixar clar a qui es referia exactament.

▶️ Patricia, la mujer de Carlos Sobera, aparece en televisión para salvarle

Potser amb aquestes declaracions la germana de Rocío Carrasco critiqui que Ana María hagi carregat contra la seva tia Conchi o la seva neboda Rocío Flores. Sigui com sigui, és clar que la guerra entre totes dues és un fet i que cada cop és més complicat un acostament entre Glòria i Ana María.