Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama.

Elio Valderrama rep l'herència de Jesús Mariñas i no és el que s'esperava

Elio ha refet la seva vida i està molt ben acompanyat

Elio Valderrama s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la crònica social, però ell prefereix estar en un discret segon pla. Ha estat tota la vida a l'ombra el seu marit Jesús Mariñas i després de la seva mort ha rebut una merescuda herència. El fotògraf s'ha fet amb els amics del periodista, un grup de famosos que té molt de poder dins de la televisió.

Elio Valderrama ha compartit una imatge a les seves xarxes socials que demostra que a poc a poc va refent la seva vida social. Ha passat una vetllada molt agradable al costat d'algunes cares conegudes, com ara la col·laboradora Beatriz Cortázar. No esperava recuperar-se tan ràpid, però el cert és que cada cop té més motius per somriure.

Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas
Elio Valderrama ha estat amb el periodista fins a l'últim moment. | REDES SOCIALES
 

Elio s'ha apropiat del llegat de Jesús Mariñas, que no va parar fins a convertir-se en un mestre dins la crònica social. El veneçolà gaudeix de records que passaran a la història i els està compartint amb els amics del mític periodista. Aquest selecte grup de persones s'ha adonat que Valderrama necessita ajuda, ja que troba a faltar la seva difunta parella.

Elio va concedir unes declaracions per deixar clar que estava tranquil perquè sabia que havia fet l'impossible pel seu marit. «Estic en pau amb el meu cap», va explicar fa unes setmanes quan un reporter es va creuar amb ell pels carrers de Madrid. Per sort ha heretat els amics de Mariñas i entre tots estan aconseguint que se senti menys sol.

Valderrama és molt actiu a les xarxes socials, de fet ha fet servir aquest mesurament de comunicació per explicar el que estava passant. El seu marit feia un temps que es trobava malament i les notícies sobre el seu estat de salut eren molt disperses, així que havia de donar explicacions. Ha atès tots els periodistes que s'hi han posat en contacte i sempre ha facilitat informació molt prudent.

Elio Valderrama decideix gaudir de la nova vida

Elio ha estat 32 anys al costat del cronista i és inevitable que la tristesa s'apoderi d'ell en certs moments. Tot i això, està aconseguint superar el sotrac i de mica en mica va recuperant la il·lusió gràcies al suport dels seus éssers estimats. Ningú no pensava que donaria algun motiu per parlar d'ell tan aviat, però la veritat és que l'espectacle ha de continuar.

Elio i Jesús Mariñas
Elio Valderrama ha viscut moments importants. | Xarxes Socials
 

Valderrama coneix tots els secrets de la premsa del cor perquè Jesús Mariñas era el pare del negoci. Sap que la premsa analitzarà totes les fotografies que surtin publicades, però no hi té res a amagar. Per això ha compartit amb els seus seguidors el menjar que ha gaudit al costat de Beatriz Cortázar i altres famosos de Telecinco.

Mariñas ha guanyat molts diners gràcies al seu talent formidable i va decidir invertir el seu patrimoni en un pis situat a la Gran Via de Madrid. Va vendre aquesta propietat el 2017 i des de llavors vivia amb el veneçolà en una zona més tranquil·la. No hi ha cap dada confirmada, però sospiten que Valderrama continuarà gaudint d´aquest immoble.

▶️ Ramón García, en shock tras lo sucedido en pleno directo: El momento más surrealista de su carrera

Elio Valderrama reapareix acompanyat

Elio passava molt de temps al costat de Jesús Mariñas, així que coneix totes les amistats del periodista. La primera vegada que va aparèixer després de la trista notícia ho va fer al costat de Belén Rodríguez. Gaudeixen d'una connexió especial i van estar dinant en un conegut restaurant madrileny.

Valderrama troba a faltar el seu marit, però li ha heretat un grup de persones que no el deixen mai sol. Ara només pot gaudir d'una col·lecció de records que donarien molt de contingut als programes de Telecinco. No obstant això, mai no dirà res que pugui comprometre el cronista, així que la família pot estar tranquil·la.